Ubytování ve městě Castellar

Město Castellar se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Castellar nabízíme 17 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Castellar

Masía El Pinatell
Masía El Pinatell

10 / 10 (1 hodnocení)

Masía El Pinatell nabízí ubytování s výhledem na bazén v Castellar del Riu, 28 km od přírodního parku El Cadí-Moixeró a 33 km od zahrad Artigas. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 5 ložnic, 6 koupelen, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. K dispozici je také posezení, pračka a 6 koupelen se sprchou. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. K dispozici je celoroční venkovní bazén. Masía El Pinatell stojí 40 km od kulturního parku Cardona Salt Mountain a 41 km od lyžařského střediska Port del Comte. Letiště Andorra–Letiště La Seu d'Urgell je vzdálené 82 km.

El Refugi de la Torre Espinalbet
El Refugi de la Torre Espinalbet

9,9 / 10 (39 hodnocení)

El Refugi de la Torre Espinalbet se nachází asi 29 km od přírodního parku El Cadí-Moixeró a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem na bazén. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Chata má 1 ložnici, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Chata je vzdálená 34 km od zahrad Artigas a 41 km od kulturního parku Cardona Salt Mountain. Letiště Andorra-La Seu d'Urgell je vzdáleno 83 km.

Cal Armengou
Cal Armengou

9,7 / 10 (9 hodnocení)

Cal Armengou je prostorný dům se 6 ložnicemi situovaný na hlavním náměstí v Castellar de N'Hug. Sjezdovky La Molina jsou vzdálené 30 minut jízdy. Dům má obývací/jídelní část s TV, krbem a stolním tenisem. Každý ze šesti dvoulůžkových pokojů s oddělenými postelemi má vlastní koupelnu. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. Dětské postýlky jsou k dispozici zdarma. Andorra la Vella a Pas de la Casa jsou vzdálené 1,5 hodiny jízdy. Na letiště Girona dojedete autem za necelé 2 hodiny a do Barcelony za něco málo přes 2 hodiny.

Can Vinyals Holiday Home
Can Vinyals Holiday Home

9,2 / 10 (23 hodnocení)

V ubytování Can Vinyals Holiday Home máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Can Vinyals Holiday Home je prázdninový dům v obci Sentmenat, 27 km od Barcelony. Santa Susanna je vzdálená 49 km. Apartmán má jídelní kout a kuchyň s myčkou nádobí. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Can Vinyals Holiday Home má také venkovní bazén. Can Vinyals Holiday Home stojí 45 km od Calelly a 39 km od Castelldefels. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně jízdy na koni a pěší turistiky. Na barcelonské letiště El Prat je to 36 km.

Hostal Les Fonts
Hostal Les Fonts

9,1 / 10 (268 hodnocení)

Tento penzion se nachází uprostřed přírody v Castellar de n'Hug. Nabízí sezónní krytý bazén a restauraci. Hostal Les Fonts má pokoje s výhledem, kabelovou TV, trezorem a vlastní koupelnou s fénem. V restauraci se podávají tradiční katalánská jídla. K dispozici je také obchod s místními produkty, jako je sýr, med nebo výběr párků. Hostal Les Fonts má kapli, kde se mohou konat rodinné akce. K dispozici jsou také banketové a konferenční prostory. Hostal Les Fonts se nachází 10 minut jízdy od La Pobla de Lillet. Ribes de Freser nebo La Molina jsou vzdálené asi 30 minut jízdy.

Casa Espinalbet
Casa Espinalbet

9,1 / 10 (17 hodnocení)

Casa Espinalbet se nachází 27 km od přírodního parku El Cadí-Moixeró a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem do zahrady. Ubytování bylo postaveno v roce 1995 a má terasu. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také vířivka. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat cyklistice. Ubytování je vzdálené 32 km od zahrad Artigas a 39 km od kulturního parku Cardona Salt Mountain. Letiště Andorra–Casa Espinalbet stojí 82 km od letiště La Seu d'Urgell.

Can Borrell
Can Borrell

9 / 10 (89 hodnocení)

V ubytování Can Borrell máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Can Borrell je krásně zrekonstruovaný venkovský dům ve městě Castellar Del Vallès, pouhých 30 km od Barcelony. Nabízí vlastní stáj, soukromou kapli a venkovní bazén. Dům má sluneční terasu s výhledem na hory a gril. V prostorné zahradě je zastřešený relaxační prostor a zahradní nábytek se stoly a lehátky u bazénu. Tento elegantní dům je krásně zařízený a má dřevěné trámové stropy a dlážděné podlahy. Koupelny jsou moderní a elegantní. K dispozici je řada pokojů, včetně dvoulůžkových, dvoulůžkových, rodinných a apartmá a bezplatné Wi-Fi. Dům má velkou jídelnu s krbem. V okolí se můžete věnovat mnoha outdoorovým aktivitám. Ubytování má vlastní cyklistické a turistické stezky. Historické římské město Terrassa je vzdálené 10 km a přírodní rezervace Muntanya De Montserrat 40 km. Dům stojí 30 km od Barcelony.

Camping Fontfreda
Camping Fontfreda

8,9 / 10 (231 hodnocení)

Camping Fontfreda se nachází v katalánských předpyrenech, 15 minut jízdy od Bergy. Nabízí 2 venkovní bazény, stolní tenis a bungalovy s verandou a TV s plochou obrazovkou. Dřevěné bungalovy Fontfreda jsou vybavené topením a teplou vodou. K dispozici je posezení s pohovkami a kuchyň s varnou deskou a mikrovlnnou troubou. Ručníky nejsou zahrnuty v ceně. Restaurace v kempu podává mezinárodní kuchyni. K dispozici je také bar a minimarket. Vodní nádrž Baells je vzdálená 25 minut jízdy a je oblíbená pro vodní sporty. Do lyžařského střediska Masella a přírodní rezervace Cadí-Moixeró dojedete od kempu za 40 minut. Do Andorry a Barcelony dojedete autem za hodinu.

Cal Genetó
Cal Genetó

8,8 / 10 (11 hodnocení)

Cal Genetó is set in Castellar de NʼHug, 13 km from Artigas gardens and 23 km from Masella, in an area where skiing can be enjoyed. With free private parking, the property is 40 km from Vall de Núria Ski station and 12 km from La Molina Ski Resort. The country house with a terrace and city views has 4 bedrooms, a living room, a flat-screen TV, an equipped kitchenette with a fridge and a dishwasher, and 2 bathrooms with a shower. The country house also features a seating area and 2 bathrooms. A barbecue is available for guests to use at the country house. El Cadí-Moixeró Natural Park is 25 km from Cal Genetó, while Real Club de Golf de Cerdaña is 29 km from the property. The nearest airport is Andorra–La Seu d'Urgell Airport, 80 km from the accommodation.

EMAÚS
EMAÚS

8,7 / 10 (77 hodnocení)

EMAÚS se nachází v Castellar del Riu a nabízí ubytování s vlastním bazénem, výhledem na bazén a terasou. 40 km od La Seu d'Urgell. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s jídelním koutem a 1 koupelnu se sprchou a pračkou. Prázdninový dům má sluneční terasu. K dispozici je gril a hosté mohou relaxovat v zahradě u venkovního bazénu. EMAÚS stojí 47 km od Font-Romeu a 37 km od Puigcerdà. Na letiště Girona-Costa Brava je to 116 km.

Cal Sastre
Cal Sastre

8,7 / 10 (48 hodnocení)

Situated in Castellar de NʼHug, 39 km from Vall de Núria Ski station, 12 km from Artigas gardens and 19 km from La Molina Ski Resort, Cal Sastre features accommodation with a balcony and free WiFi. This holiday home is 24 km from El Cadí-Moixeró Natural Park and 30 km from Masella. The holiday home with a terrace and mountain views has 3 bedrooms, a living room, a flat-screen TV, an equipped kitchen with a fridge and a microwave, and 1 bathroom with a bath. Towels and bed linen are available in the holiday home. There is a shared lounge at this property and guests can go skiing nearby. Real Club de Golf de Cerdaña is 35 km from the holiday home. The nearest airport is Andorra–La Seu d'Urgell Airport, 79 km from Cal Sastre.

Apartaments Castellar de n'Hug
Apartaments Castellar de n'Hug

8,5 / 10 (93 hodnocení)

V ubytování Apartaments Castellar de n'Hug máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Castellar de n'Hug Apartments se nachází v katalánských Pyrenejích ve městě Castellar de n'Hug. Nabízí apartmány se 2 pokoji pro 4 osoby a apartmán pro 7 osob. Apartmány se nacházejí v centru města, 20 km od sjezdovek Molina a Masella. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V zimě mohou hosté využívat krb a topení. Apartmány mají posezení s TV a kuchyň s pračkou, varnou deskou a toustovačem. Ložní prádlo a ručníky jsou v ceně.

Hostal Alt Llobregat
Hostal Alt Llobregat

8,3 / 10 (406 hodnocení)

Hostal Alt Llobregat se nachází v Castellar de N'Hug, 90 km od Andorry la Vella, a nabízí terasu a výhled na hory. Na místě je restaurace. Některé pokoje mají terasu nebo balkon. Standardem je vlastní koupelna s vanou. Hostal Alt Llobregat poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. K dispozici je také sdílený lounge. Hostal Alt Llobregat stojí 37 km od Pas de la Casa a 25 km od Font-Romeu. Na letiště Girona-Costa Brava je to 120 km.

Fonda Peremiquel
Fonda Peremiquel

7,8 / 10 (401 hodnocení)

Fonda Peremiquel features a shared lounge, terrace, a restaurant and bar in Castellar de NʼHug. The property is located 39 km from Vall de Núria Ski station, 12 km from Artigas gardens and 19 km from La Molina Ski Resort. Guests can enjoy mountain views. With a private bathroom equipped with a shower and free toiletries, rooms at the hotel also offer a city view. At Fonda Peremiquel each room is equipped with bed linen and towels. Guests at the accommodation can enjoy a continental breakfast. Guests at Fonda Peremiquel will be able to enjoy activities in and around Castellar de NʼHug, like skiing and cycling. El Cadí-Moixeró Natural Park is 24 km from the hotel, while Masella is 30 km away. The nearest airport is Andorra–La Seu d'Urgell, 79 km from Fonda Peremiquel, and the property offers a paid airport shuttle service.

Cal Xesc
Cal Xesc

7,3 / 10 (45 hodnocení)

Cal Xesc se nachází 39 km od lyžařského střediska Vall de Núria a nabízí terasu a ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Všechny apartmány mají terasu, kuchyň s mikrovlnnou troubou, jídelní kout, posezení s TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat lyžování. Apartmány jsou vzdálené 12 km od zahrad Artigas a 19 km od lyžařského střediska La Molina. Cal Xesc leží 80 km od letiště Andorra-La Seu d'Urgell a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Villa Castellar
Villa Castellar

Villa Castellar se nachází v Castellaru, 29 km od zábavního parku Tibidabo, 30 km od katedrály Sagrada Familia a 32 km od budovy La Pedrera. Nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a restauraci. Vila má 6 ložnic a balkon s výhledem do zahrady. Tato vila má terasu s výhledem na bazén, kabelovou TV, dobře vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí a 5 koupelen se sprchou a fénem. Na místě si lze pronajmout auto. Villa Castellar stojí 32 km od Casa Batlló a bulváru Passeig de Gracia. Na letiště Barcelona El Prat je to 47 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

beautiful holiday home in Castellar del Riu with garden
beautiful holiday home in Castellar del Riu with garden

Krásný prázdninový dům se zahradou, fitness centrem, terasou a grilem se nachází v Castellar del Riu, 29 km od přírodního parku El Cadí-Moixeró, 34 km od zahrad Artigas a 41 km od kulturního parku Cardona Salt Mountain. Tato klimatizovaná vila má 3 ložnice, TV a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 42 km od lyžařského střediska Port del Comte a 46 km od města Massís del Pedraforca. Letiště Andorra–Letiště La Seu d'Urgell, 84 km od krásného prázdninového domu v Castellar del Riu se zahradou.