Ubytování ve městě Castanedo

Město Castanedo se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Castanedo nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Castanedo

Casa en Castanedo: Casa El Solarón
Casa en Castanedo: Casa El Solarón

9,4 / 10 (9 hodnocení)

Casa en Castanedo: Casa El Solarón se nachází v Castanedu, 28 km od Puerto Chico, 29 km od festivalového paláce Santander a 31 km od kasina El Sardinero. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. 27 km od přístavu Santander. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled do zahrady, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 31 km od paláce La Magdalena a poloostrova Magdalena. Letiště Santander je ve vzdálenosti 26 km.

Somo Surfskate hostel
Somo Surfskate hostel

9,3 / 10 (174 hodnocení)

Somo Surfskate hostel se nachází v Castanedu a nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu, sdílený lounge a terasu. Každé ráno se zde podává snídaně formou bufetu a kontinentální snídaně. Somo Surfskate hostel stojí 28 km od přístavu Santander a 29 km od Puerto Chico. Na letiště Santander je to 26 km.

Posada El Pozo
Posada El Pozo

9,2 / 10 (113 hodnocení)

Okouzlující Posada El Pozo se nachází v obci Castanedo, pouhých 20 minut jízdy od Santanderu a 3 km od pláže. Je zařízený v rustikálním stylu s dřevěnými trámy a kamennými zdmi. Tento rodinný hotel nabízí pečlivě zařízené pokoje. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu, ústřední topení a výhled ven. Posada El Pozo nabízí salonek s krbem a knihovnu, kde si hosté mohou odpočinout. K dispozici je také terasa se zahradním nábytkem. Do krásných rybářských vesnic, jako je Castro Urdiales, Laredo nebo Noja, dojedete autem za 40 minut. Jeskyně Altamira jsou vzdálené 55 km.