Ubytování ve městě Casillas del Ángel

Město Casillas del Ángel se nachází v regionu Fuerteventura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Casillas del Ángel nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Casillas del Ángel

Casa Alfonsa
Casa Alfonsa

9,2 / 10 (5 hodnocení)

Casa Alfonsa se nachází asi 9,2 km od Eco Museo de Alcogida a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Prázdninový dům stojí 11 km od muzea Casa Museo Unamuno Fuerteventura a 24 km od golfového klubu Fuerteventura. Na letiště Fuerteventura je to 16 km.

Casa dulce hogar
Casa dulce hogar

9 / 10 (32 hodnocení)

Casa dulce hogar se nachází v Casillas del Ángel, 8,6 km od Eco Museo de Alcogida, 12 km od Casa Museo Unamuno Fuerteventura a 25 km od golfového klubu Fuerteventura. Nabízí zahradu a gril. Apartmán má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Na letiště Fuerteventura je to 17 km.

Casa La Mareta
Casa La Mareta

8,6 / 10 (48 hodnocení)

V ubytování Casa La Mareta máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa La Mareta se nachází v Casillas del Ángel, 8,3 km od Eco Museo de Alcogida. Nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepci a turistické informace. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, windsurfingu a potápění. Prázdninový dům má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Na místě je k dispozici gril a v okolí se můžete věnovat rybaření a kanoistice. Casa La Mareta stojí 12 km od muzea Casa Museo Unamuno Fuerteventura a 25 km od golfového klubu Fuerteventura. Na letiště Fuerteventura je to 17 km.