Ubytování ve městě Caserío La Estación

Město Caserío La Estación se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Caserío La Estación nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Caserío La Estación

Hawai
Hawai

8,7 / 10 (6 hodnocení)

V ubytování Hawai máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tento apartmán se nachází v Playa de Gandia, pouhých 8 km od města Gandia. Hosté mohou využívat terasu a společný venkovní bazén. Apartmán má kuchyň se sporákem a vlastní koupelnu. Hawai poskytuje ručníky a ložní prádlo. Hawai leží 70 km od Calpe a 50 km od Denie. Letiště Valencia je ve vzdálenosti 80 km.

Rosmeri
Rosmeri

8 / 10 (3 hodnocení)

Vila ROSMERI se nachází ve městě Caserío La Estación ve Valencii, 5 km od města Gandía. Hosté mohou využívat terasu a sdílený venkovní bazén. Apartmán má kuchyň se sporákem a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. ROSMERI stojí 46 km od Calpe a 31 km od Denie. Na letiště Valencia je to 59 km.

Bahamas
Bahamas

6 / 10 (4 hodnocení)

Bahamas je vila v Caserío La Estación ve Valencii, 6 km od města Gandía. 46 km od Calpe. Nabízí výhled na moře. Apartmán má posezení, kuchyň a vlastní koupelnu. Nechybí ani TV. Hosté mohou využívat sdílený bazén. Bahamas stojí 32 km od Denie a 48 km od Altey. Na letiště Valencia je to 58 km.