Ubytování ve městě Casas del Castañar

Město Casas del Castañar se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Casas del Castañar nabízíme 11 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Casas del Castañar

Las Glicinias
Las Glicinias

9,8 / 10 (21 hodnocení)

Las Glicinias se nachází asi 42 km od přírodního parku Monfragüe a nabízí ubytování s výhledem na hory, grilem a balkonem. Nabízí zahradu, terasu, výhled na město a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a rybaření. Prázdninový dům stojí 22 km od náměstí Plaza Mayor a 28 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos. Na letiště Salamanca je to 158 km.

VEN LUNA, VEN Casa-SPA Astroturismo rural TR-CC-00361
VEN LUNA, VEN Casa-SPA Astroturismo rural TR-CC-00361

9,6 / 10 (80 hodnocení)

VEN Casa-SPA Astroturismo rural TR-CC-00361 se nachází v Casas del Castañar a nabízí vířivku. Tento prázdninový dům nabízí výhled na město a hory a bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a vířivkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. VEN LUNA, VEN Casa-SPA Astroturismo rural TR-CC-00361 vám ochotně poskytne informace o okolí. Wellness centrum zahrnuje vířivku. VEN Casa-SPA Astroturismo rural TR-CC-00361 se nachází v bezprostřední blízkosti turistických a cyklistických stezek a nabízí terasu. Prázdninový dům stojí 42 km od přírodního parku Monfragüe a 22 km od náměstí Plaza Mayor. Na letiště Salamanca je to 158 km.

Glamping El Jardín De Las Delizias Valle Del Jerte
Glamping El Jardín De Las Delizias Valle Del Jerte

9,4 / 10 (32 hodnocení)

Glamping El Jardín De Las Delizias Valle Del Jerte se nachází v Casas del Castañar. Všechny pokoje mají posezení, TV (kromě pokoje Deluxe pro 3 osoby) a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je nabíječka na elektrické auto. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo relaxovat v zahradě. EL JARDIN DE LAS DELIZIAS ADULTS ON stojí 13 km od Plasencie a 45 km od La Albercy. Hotel stojí 25 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos.

La Granja del Pescador
La Granja del Pescador

8,9 / 10 (92 hodnocení)

La Granja del Pescador se nachází v Casas del Castañar, 47 km od přírodního parku Monfragüe, a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, bezplatným soukromým parkovištěm, zahradou a terasou. Hosté si mohou vychutnat jídlo v restauraci nebo drink ve snack baru. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Všechny pokoje v penzionu mají šatní skříň. Pokoje v La Granja del Pescador mají vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Pokoje mají TV s plochou obrazovkou, klimatizaci a některé také posezení. Všechny pokoje mají ložní prádlo a ručníky. La Granja del Pescador stojí 13 km od náměstí Plaza Mayor a 32 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos. Na letiště Salamanca je to 149 km.

CASA RURAL LA CABRERA
CASA RURAL LA CABRERA

8,9 / 10 (26 hodnocení)

V ubytování CASA RURAL LA CABRERA máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. CASA RURAL LA CABRERA nabízí ubytování s výhledem na hory v Casas del Castañar, 42 km od přírodního parku Monfragüe a 24 km od náměstí Plaza Mayor. V okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice. K dispozici jsou také 3 koupelny. Personál recepce vám poskytne informace o okolí. CASA RURAL LA CABRERA stojí 27 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos a 35 km od Monasteria de Yuste. Na letiště Salamanca je to 160 km.

Casa rural la grande
Casa rural la grande

8,8 / 10 (14 hodnocení)

V ubytování Casa rural la grande máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tyto okouzlující 100 let staré venkovské domy se nacházejí v obci Casas del Castañar, 20 km od Plasencie, a nabízejí terasu. Casa rural la grande nabízí atraktivní rustikální ubytování s bezplatným Wi-Fi. Casa rural la grande má prostorné domy s trámovými stropy, francouzskými dveřmi a balkony, krby a dřevěným nábytkem. V obývacím pokoji je rozkládací pohovka, TV a jídelní kout. V kuchyni je mikrovlnná trouba, lednice, sporák a toustovač. Obchody, bary a restaurace najdete v centru Plasencie. Údolí Jerte je ideální pro pěší turistiku, jízdu na koni a rybaření. V Casas del Castañar je veřejný bazén.

El Pajar de Tía María
El Pajar de Tía María

8,4 / 10 (18 hodnocení)

Tento prázdninový dům se nachází v Casas del Castañar a nabízí soukromou terasu a výhled do údolí Jerte. Má odhalené kamenné zdi a dřevěné trámové stropy. Dům má jídelní kout, kuchyň a výhled do údolí. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Nechybí ani koupelna s vanou nebo sprchou. Na místě si můžete zahrát šipky a v okolí se věnovat cyklistice a kanoistice. El Pajar de Tía María stojí 19 km od Plasencie a 18 km od Hervás.

La Seguirilla del Jerte
La Seguirilla del Jerte

8,3 / 10 (3 hodnocení)

La Seguirilla del Jerte se nachází v Casas del Castañar, 17 km od náměstí Plaza Mayor, 29 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos a 40 km od Monasteria de Yuste. Nabízí venkovní bazén, zahradu a terasu. V okolí se lze věnovat rybaření. Na letiště Salamanca je to 154 km.

Casa Rural La Cueva
Casa Rural La Cueva

8,1 / 10 (45 hodnocení)

V ubytování Casa Rural La Cueva máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural La Cueva je prázdninový dům s balkonem, který se nachází v Casas del Castañar v regionu Extremadura. 46 km od La Alberca. Nabízí výhled na hory. Apartmán má kuchyň s mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu. Casa Rural La Cueva poskytuje ručníky a ložní prádlo. Casa Rural La Cueva stojí 20 km od Plasencie a 19 km od Hervás.

El Capricho del Jerte
El Capricho del Jerte

8 / 10 (18 hodnocení)

El Capricho del Jerte se nachází v Casas del Castañar a nabízí sdílený lounge, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Apartmán má balkon a výhled na hory. Tento klimatizovaný venkovský dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. Venkovský dům stojí 42 km od přírodního parku Monfragüe a 22 km od náměstí Plaza Mayor. Letiště Salamanca je ve vzdálenosti 158 km.

Mi Valle Rural
Mi Valle Rural

7 / 10 (1 hodnocení)

Mi Villa Rural se nachází v Casas del Castañar a nabízí ubytování ve dvou domech s přístupem do relaxační zahrady. Všechny apartmány mají terasu s výhledem na jezero a gril.TV, posezení, dobře vybavenou kuchyň a vlastní koupelnu se sprchou, toaletními potřebami zdarma a fénem. Nechybí ani mikrovlnná trouba a kávovar. Každý den se zde podává kontinentální snídaně. V okolí se lze věnovat cyklistice. Ubytování je vzdálené 46 km od La Alberca a 16 km od Plasencie.