Ubytování ve městě Casares de las Hurdes

Město Casares de las Hurdes se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Casares de las Hurdes nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Casares de las Hurdes

Casa Rural Mi Balconcito
Casa Rural Mi Balconcito

9,6 / 10 (16 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Mi Balconcito máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Mi Balconcito se nachází asi 28 km od přírodního parku Las Batuecas a nabízí výhled na město, zahradu, terasu a gril. Apartmán má balkon a výhled na hory. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Salamanca je to 138 km.

Alojamientos Rurales Hurdes Altas - La Antigua Guarderia
Alojamientos Rurales Hurdes Altas - La Antigua Guarderia

9,1 / 10 (148 hodnocení)

V ubytování Alojamientos Rurales Hurdes Altas - La Antigua Guarderia máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Alojamientos Rurales Hurdes Altas - La Antigua Guarderia se nachází 30 km od přírodního parku Las Batuecas a nabízí ubytování, restauraci, sezónní venkovní bazén, zahradu a terasu. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Některé apartmány mají klimatizaci, TV s plochou obrazovkou, pračku, kávovar a kuchyň. Na místě je k dispozici gril a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Alojamientos Rurales Hurdes Altas - La Antigua Guarderia stojí 138 km od letiště Salamanca.

La Cabachuela
La Cabachuela

9 / 10 (134 hodnocení)

La Cabachuela se nachází v Casares de las Hurdes a nabízí výhled na hory, zahradu, sdílený lounge, terasu, bar a gril. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. Všechny apartmány mají balkon s výhledem na řeku. V okolí se lze věnovat pěší turistice a rybaření. Venkovský dům stojí 28 km od přírodního parku Las Batuecas. Letiště Salamanca je vzdálené 139 km.

Alojamientos Rurales Hurdes Altas
Alojamientos Rurales Hurdes Altas

8,2 / 10 (182 hodnocení)

Alojamientos Rurales Hurdes Altas se nachází v Casares de las Hurdes, 30 km od přírodního parku Las Batuecas. Nabízí terasu a ubytování s bezplatným Wi-Fi a kuchyní. K dispozici je také gril. Alojamientos Rurales Hurdes Altas stojí 139 km od letiště Salamanca.