Ubytování ve městě Casamaría

Město Casamaría se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Casamaría nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Casamaría

Holiday Home El Pajar
Holiday Home El Pajar

9 / 10 (1 hodnocení)

Holiday Home El Pajar nabízí ubytování s balkonem a výhledem na hory, asi 22 km od Desfiladero de la Hermida. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou, fénem a pračkou. Nechybí ani TV. Prázdninový dům stojí 28 km od kostela Santa Maria de Lebeña a 29 km od paláce Sobrellano. Holiday Home El Pajar stojí 74 km od letiště Santander.

Holiday Home El Molino
Holiday Home El Molino

7 / 10 (6 hodnocení)

Holiday Home El Molino nabízí ubytování s terasou a výhledem na hory, asi 22 km od Desfiladero de la Hermida. Nachází se 13 km od jeskyně Soplao a nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má obývací pokoj a plně vybavený kuchyňský kout s lednicí a mikrovlnnou troubou. Nechybí ani TV. Prázdninový dům stojí 28 km od kostela Santa Maria de Lebeña a 29 km od paláce Sobrellano. Holiday Home El Molino stojí 74 km od letiště Santander.