Ubytování ve městě Carrascosa del Campo

Město Carrascosa del Campo se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Carrascosa del Campo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Carrascosa del Campo

Hostal IMAGINATELO
Hostal IMAGINATELO

8,4 / 10 (94 hodnocení)

V ubytování Hostal IMAGINATELO máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hostal IMAGINATELO se nachází v Carrascosa del Campo a nabízí sdílený lounge, terasu, restauraci a bar. Některé pokoje mají terasu s výhledem na město. Penzion poskytuje klimatizované pokoje s psacím stolem, bezpečnostní schránkou, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnou se sprchou. Hostal IMAGINATELO poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. V Carrascosa del Campo a okolí se můžete věnovat pěší turistice a dalším aktivitám. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 108 km.

Hotel El Prado by Vivere Stays
Hotel El Prado by Vivere Stays

6,8 / 10 (265 hodnocení)

Hotel El Prado by Vivere Stays nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu a restauraci v Carrascosa del Campo. Tento 1hvězdičkový hotel má také bar. K dispozici je také bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Všechny pokoje jsou vybavené psacím stolem a TV s plochou obrazovkou. Ve vlastní koupelně najdete sprchu, bezplatné toaletní potřeby a fén. Standardem je také šatní skříň. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 108 km.