Ubytování ve městě Carranza

Město Carranza se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Carranza nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Carranza

Agroturismo Gure Naia
Agroturismo Gure Naia

9,6 / 10 (5 hodnocení)

V ubytování Agroturismo Gure Naia máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Agroturismo Gure Naia se nachází v Carranze, pouhých 46 km od mostu Vizcaya, a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu a nepřetržitě otevřenou recepci. Venkovský dům má neplacené soukromé parkoviště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a stolnímu tenisu. Venkovský dům s terasou a výhledem na hory má 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 5 koupelen se sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Hosté mohou využívat gril. Agroturismo Gure Naia stojí 49 km od výstaviště Bilbao. Na letiště Bilbao je to 55 km.

Gailurretan
Gailurretan

9,1 / 10 (75 hodnocení)

Gailurretan se nachází v údolí Carranza a nabízí atraktivní pokoje zařízené ve stylu různých zemí, včetně Japonska, Maroka a Indie. Venkovní bazén je obklopen sluneční terasou. Gailurretan má příjemnou obývací část s krbem, pohovkami a TV s plochou obrazovkou. Hosté mohou také relaxovat v knihovně s mnoha knihami a časopisy. V celém penzionu je k dispozici bezplatné Wi-Fi. Snídaně zahrnuje domácí džemy a pečivo. V à la carte restauraci se podávají tradiční a mezinárodní pokrmy. Jídelna má nádherný výhled do zahrady a na okolní údolí. Biskajský záliv je vzdálený přibližně 30 km od Gailurretanu a na letiště Bilbao je to 40 km. Nedaleko je k dispozici bezplatné veřejné parkoviště.

Hotel Alma de Romero
Hotel Alma de Romero

9 / 10 (139 hodnocení)

Tento okouzlující a útulný venkovský hotel se nachází v údolí Carranza, 40 km od Santanderu. Nabízí krásnou zahradu a terasu a elegantní pokoje s vířivkou, DVD přehrávačem a výhledem na hory. Hotel Alma de Romero má 8 stylových, živých pokojů s balkonem, minibarem, ventilátorem a TV. V hotelové knihovně si můžete zdarma půjčit DVD a sledovat je ve svém pokoji. Každé ráno se podává snídaně a na skleničku si můžete zajít do baru. Na krásné pláže Laredo a Santoña dojedete autem asi za 35 minut. Alma de Romero se nachází 5 minut jízdy od jeskyní Pozalagua s neuvěřitelnými stalaktity. Muzeum Classic Car Museum v Galdames s největší sbírkou aut Rolls Royce na světě je vzdálené 30 km. Na místě je neplacené parkoviště. Bilbao je vzdálené 55 km.

Mendi Alai
Mendi Alai

9 / 10 (61 hodnocení)

Mendi Alai se nachází v srdci údolí Karrantza a nabízí vytápěné pokoje s bezplatným Wi-Fi. Hosté mohou využívat soukromé terasy s výhledem do údolí Karrantza nebo do zahrad. Světlé pokoje mají barevné stěny a TV s plochou obrazovkou. Každý má vlastní koupelnu s fénem a toaletními potřebami zdarma. Mendi Alai má tradiční restauraci a bar, kde se podávají regionální jídla připravená z produktů ze zeleninové zahrady. Jídlo si můžete vychutnat také na pokoji. Přírodní rezervace Armañón a jeskyně Pozalagua jsou vzdálené 10 minut jízdy. Za 30 minut dojedete na Kantábrijské pobřeží s plážemi. Mendi Alai stojí asi hodinu jízdy od měst Bilbao a Santander. Na místě je neplacené parkoviště.

Casa Aingeru
Casa Aingeru

8,5 / 10 (66 hodnocení)

V ubytování Casa Aingeru máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Aingeru se nachází v údolí Carranza v Baskicku, 30 minut jízdy od pláže Laredo. Nabízí rustikální ubytování s TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnou. Dům nabízí tradiční baskická jídla v salonku, kde si můžete vychutnat jídlo u krbu. K dispozici je také bar. Casa Aingeru poskytuje službu praní prádla a za příplatek jsou k dispozici masáže. V zahradě je k dispozici gril. Personál vám poskytne informace o tom, co si v okolí nenechat ujít. Do Bilbaa dojedete za hodinu a do Santanderu za 45 minut.

Balneario Casa Pallotti
Balneario Casa Pallotti

6,8 / 10 (298 hodnocení)

Balneario Casa Pallotti se nachází v Carranze, 54 km od Bilbaa, a nabízí restauraci a bezplatné Wi-Fi. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Některé pokoje mají pohodlné posezení. Některé pokoje mají výhled na hory nebo řeku. Všechny pokoje mají bezplatné Wi-Fi a vlastní koupelnu. Některé mají TV s plochou obrazovkou. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří cyklistika a přímo na místě si můžete půjčit jízdní kola a auta. Balneario Casa Pallotti stojí 66 km od Santanderu a 43 km od Castro-Urdiales. Na letiště Bilbao je to 65 km.