Ubytování ve městě Carenas

Město Carenas se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Carenas nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Carenas

Suite Rural Carenas
Suite Rural Carenas

9,7 / 10 (119 hodnocení)

Suite Rural Carenas se nachází v obci Carenas a nabízí ubytování s možností vlastního stravování, terasou, grilem a vířivkou s výhledem do okolní zeleně. Prázdninový dům má obývací pokoj s TV, dobře vybavenou kuchyň s venkovním a vnitřním jídelním koutem a ložnici s krbem a vířivkou. K dispozici je také pračka a koupelna s vanou a sprchou. Kuchyň je vybavena veškerými potřebnými spotřebiči a nádobím. V okolí ubytování Suite Rural Carenas se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně cyklistiky, pěší turistiky a rybaření. Prázdninový dům je vzdálený 25 minut jízdy od Calatayudu s historickým centrem města a 100 km od Zaragozy. Monasterio de Piedra je vzdálené 15 km.

Espacios Del Mundo
Espacios Del Mundo

9 / 10 (297 hodnocení)

V ubytování Espacios Del Mundo máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Espacios del Mundo se nachází 10 km od přírodního parku Monasterio de Piedra, krásné trasy se dostat z apartmánů, protože jsou 2 km od přehrady brány a musíte jít kolem, dokud nedojedete do parku, 15 minut autem. Poloha v Carenas v údolí Piedra, 23 km od Calatayud. Nabízí barevné apartmány s etnickým zařízením, bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Espacios del Mundo má apartmány s dekoracemi z celého světa. Každý z nich má obývací pokoj s jídelnou a pohovkou a kuchyň s varnou deskou, mikrovlnnou troubou a kávovarem. Venku je zahrada s různými nástěnnými malbami, terasa a veranda s grilem, kde si můžete vychutnat jídlo venku. Oblast kolem Espacios del Mundo je ideální pro pěší turistiku a během krátké jízdy můžete navštívit klášter Santa Ana, palác Alcaída a přehradu Tranquera. Zaragoza je vzdálená asi hodinu jízdy.

Casa Rural Los Pedregales
Casa Rural Los Pedregales

9 / 10 (106 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Los Pedregales máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Los Pedregales je venkovský dům v Carenasu. Všechny pokoje mají klimatizaci, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu. Apartmány mají také balkon a kuchyň nebo kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou a pračkou. Casa Rural Los Pedregales nabízí velkou společnou terasu se stoly a židlemi. Klášter Monasterio de Piedra, který byl prohlášen za národní památku, je vzdálený 15 km. Hosté mohou také navštívit přehradu La Tranquera, která je vzdálená pouhé 2 km. Do Zaragozy dojedete autem za 1 hodinu.

Valle Del Río Piedra
Valle Del Río Piedra

8,9 / 10 (201 hodnocení)

Valle Del Río Piedra se nachází v obci Carenas, 10 minut chůze od řeky Piedra a 5 minut jízdy od jezera Tranqueara. Nabízí zařízenou terasu s grilem a malou zahradu. Dům má bezplatné Wi-Fi, topení a sdílený lounge s krbem a křesly. Interiér zdobí odhalené dřevěné trámy a kamenné zdi. Každý apartmán má otevřený prostor s pohovkou, TV, jídelním stolem a kuchyňským koutem. Je vybaven varnou deskou, mikrovlnnou troubou a lednicí. Nechybí ani vlastní koupelna se sprchou. V okolí se můžete věnovat pozorování ptáků, jízdě na koni a pěší turistice. Můžete také navštívit lázeňský rezort Alhama Aragón a přírodní park Monasterio de Piedra, které jsou vzdálené 15 km. Obec Carenas nabízí ochutnávky vín v jednom z mnoha vinných sklepů.