Ubytování ve městě Cardeñadijo

Město Cardeñadijo se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cardeñadijo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cardeñadijo

Casa del Sol 55
Casa del Sol 55

9,2 / 10 (4 hodnocení)

Casa del Sol 55 se nachází v Cardeñadiji, 5,9 km od muzea Burgos, 8 km od Kolosea Burgos a 5,8 km od kostela La Merced. Tento prázdninový dům nabízí výhled na město a do zahrady a bezplatné Wi-Fi. Tento prázdninový dům má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Konferenční centrum Forum Evolucion Burgos a Muzeum lidské evoluce jsou vzdálené 5,9 km. Na letiště Burgos je to 12 km.

El Pilón
El Pilón

8,2 / 10 (10 hodnocení)

El Pilón se nachází v Cardeñadiji, 5,7 km od muzea Burgos a 7,8 km od Kolosea Burgos. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Tento prázdninový dům sídlí v budově z roku 2010, 5,7 km od kostela La Merced a 5,8 km od konferenčního centra Forum Evolucion Burgos. Prázdninový dům má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky, španělsky a francouzsky a ochotně vám kdykoliv pomůže. Prázdninový dům stojí 5,8 km od muzea lidské evoluce a 6,1 km od náměstí Plaza Mayor Burgos. Letiště Burgos je ve vzdálenosti 12 km.