Ubytování ve městě Cardedeu

Město Cardedeu se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cardedeu nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cardedeu

Cal Peó ByBCardedeu
Cal Peó ByBCardedeu

9,6 / 10 (46 hodnocení)

Cal Peó ByBCardedeu se nachází v Cardedeu, 36 km od katedrály Sagrada Familia a 37 km od La Pedrera. Nabízí ubytování s posezením. Na místě je zahrada a v okolí se lze věnovat cyklistice. Cal Peó ByBCardedeu stojí 37 km od budovy Casa Batlló a 38 km od stanice metra Passeig de Gracia. Na barcelonské letiště El Prat je to 53 km.

Casa Martina
Casa Martina

9,4 / 10 (9 hodnocení)

V ubytování Casa Martina máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Martina nabízí ubytování s výhledem na hory, venkovním bazénem, společným salonkem a terasou, asi 38 km od katedrály Sagrada Familia. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 5 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny s bidetem a sprchou. K dispozici je TV s plochou obrazovkou, Blu-ray přehrávač, herní konzole, CD přehrávač a dokovací stanice pro iPod. Hosté mohou využívat vířivku. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Casa Martina stojí 39 km od budovy La Pedrera a Casa Batlló. Na barcelonské letiště El Prat je to 55 km.

Can Fou Country House
Can Fou Country House

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Can Fou Country House se nachází v Cardedeu a nabízí zahradu, terasu, restauraci, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Nabízí výhled do zahrady a terasu. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří katalánsky, anglicky, španělsky a francouzsky a ochotně vám poskytne praktické informace o okolí. Na místě je dětské hřiště a gril. Can Fou Country House stojí 38 km od katedrály Sagrada Familia a 39 km od budovy La Pedrera. Na barcelonské letiště El Prat je to 55 km.

Cardedeu Circuit apartment
Cardedeu Circuit apartment

8,9 / 10 (11 hodnocení)

V ubytování Cardedeu Circuit apartment máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Cardedeu Circuit apartment se nachází v Cardedeu, 35 km od katedrály Sagrada Familia a 37 km od La Pedrera. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. V okolí se lze věnovat pěší turistice, cyklistice a dalším aktivitám. Tento apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 37 km od budovy Casa Batlló a stanice metra Passeig de Gracia. Na barcelonské letiště El Prat je to 52 km.

Ca lEspavil
Ca lEspavil

8,7 / 10 (7 hodnocení)

Ca lEspavil je zrekonstruovaný apartmán z 19. století v historickém centru Cardedeu. Má rustikální terasu s grilem, bezplatné Wi-Fi a obývací pokoj s krbem a TV s plochou obrazovkou. Vytápěný apartmán má ložnici s manželskou postelí, ložnici se samostatnou postelí a obývací pokoj s rozkládací pohovkou. K dispozici je jídelní kout a 2 koupelny se sprchou. V dobře vybavené kuchyni najdete sušičku a pračku. K dispozici je herna s kulečníkem a turistické informace. Na barcelonské letiště dojedete autem za hodinu.

HOSTAL GALICIA CARDEDEU
HOSTAL GALICIA CARDEDEU

7,5 / 10 (432 hodnocení)

V ubytování HOSTAL GALICIA CARDEDEU máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. HOSTAL GALICIA CARDEDEU se nachází v Cardedeu, 35 km od katedrály Sagrada Familia. Nabízí terasu, nekuřácké pokoje, bezplatné Wi-Fi a bar. Ubytování je vzdálené asi 36 km od budovy La Pedrera, 37 km od budovy Casa Batlló a 37 km od stanice metra Passeig de Gracia. Na místě je soukromé parkoviště. Pokoje mají šatní skříň. Všechny pokoje v HOSTAL GALICIA CARDEDEU mají klimatizaci, psací stůl, TV s plochou obrazovkou a některé také balkon. Všechny pokoje mají ložní prádlo a ručníky. HOSTAL GALICIA CARDEDEU stojí 39 km od přístavu Port Olimpic a koncertní síně Palau de la Musica Catalana. Na barcelonské letiště El Prat je to 52 km.