Ubytování ve městě Carcedo de Burgos

Město Carcedo de Burgos se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Carcedo de Burgos nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Carcedo de Burgos

Hotel Rural La Tenada
Hotel Rural La Tenada

9,6 / 10 (15 hodnocení)

V ubytování Hotel Rural La Tenada máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel Rural La Tenada se nachází v Carcedo de Burgos, 10 km od muzea Burgos, a nabízí sdílený lounge, nekuřácké pokoje a bezplatné Wi-Fi. Ubytování je vzdálené asi 12 km od Kolosea Burgos, 10 km od kostela La Merced a 10 km od Charterhouse of Miraflores. K dispozici je pokojová služba, služba concierge a organizace výletů. Všechny pokoje jsou vybavené šatní skříní. Všechny pokoje jsou vybavené psacím stolem a TV s plochou obrazovkou a některé mají balkon. Pokoje mají ložní prádlo a ručníky. Hosté hotelu Rural La Tenada se mohou v Carcedo de Burgos a okolí věnovat různým aktivitám včetně pěší turistiky. Hotel stojí 10 km od konferenčního centra Forum Evolucion Burgos a muzea lidské evoluce. Hotel Rural La Tenada je vzdálený 10 km od letiště Burgos a nabízí placenou dopravu na letiště.

Vivienda adosada , con merendero en Carcedo
Vivienda adosada , con merendero en Carcedo

9,2 / 10 (21 hodnocení)

V ubytování Vivienda adosada , con merendero en Carcedo máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Vivienda adosada, con merendero en Carcedo se nachází v Carcedu de Burgos, 10 km od muzea Burgos, 12 km od Kolosea Burgos a 10 km od kostela La Merced. Nabízí restauraci a gril. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a stolnímu tenisu. Prázdninový dům má 4 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Prázdninový dům je vzdálený 10 km od Charterhouse of Miraflores a konferenčního centra Forum Evolucion Burgos. Vivienda adosada, con merendero en Carcedo stojí 10 km od letiště Burgos.