Ubytování ve městě Caranceja

Město Caranceja se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Caranceja nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Caranceja

Casa rural Paco En pleno corazón de Cantabria muy cerca de la costa
Casa rural Paco En pleno corazón de Cantabria muy cerca de la costa

8 / 10 (1 hodnocení)

Casa rural Paco En pleno corazón de Cantabria muy cerca de la costa se nachází v Caranceji, 37 km od přístavu Santander, 38 km od Puerto Chico a festivalového paláce Santander. Nabízí zahradu. Tato chata se nachází 39 km od kasina El Sardinero a 39 km od Campo Municipal de Golf Matalenas. Tato chata se 4 ložnicemi má bezplatné Wi-Fi, TV a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Chata stojí 41 km od paláce La Magdalena a poloostrova Magdalena. Letiště Santander je ve vzdálenosti 34 km. Paco En pleno corazón de Cantabria muy cerca de la costa.

La Finca - Campamento en la Naturaleza
La Finca - Campamento en la Naturaleza

7,2 / 10 (75 hodnocení)

La Finca - Campamento en s výhledem do zahrady La Naturaleza se nachází v Caranceji a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu a gril. K dispozici je plně vybavená sdílená koupelna se sprchou a toaletními potřebami zdarma. V okolí se můžete věnovat rybaření. Luxusní stan leží 37 km od přístavu Santander a 38 km od Puerto Chico. Letiště Santander je ve vzdálenosti 34 km.

La Jomeruca ,espaciosa casa rural cerca de playa y montaña
La Jomeruca ,espaciosa casa rural cerca de playa y montaña

5 / 10 (2 hodnocení)

La Jomeruca, espaciosa casa rural cerca de playa y montaña se nachází v obci Caranceja a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice. Prázdninový dům má 6 ložnic, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 37 km od přístavu Santander a 38 km od Puerto Chico. Letiště Santander je ve vzdálenosti 34 km.