Ubytování ve městě Canet de Adri

Město Canet de Adri se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Canet de Adri nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Canet de Adri

Ca n'Heras
Ca n'Heras

9,5 / 10 (488 hodnocení)

V ubytování Ca n'Heras máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Ca n'Heras se nachází v Canet de Adri, 15 minut jízdy od Girony, a nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi. Některé apartmány mají terasu a/nebo balkon. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. K dispozici je vířivka vyhřívaná dřevem a sauna. Ca n'Heras stojí 50 km od Platja d'Aro a 48 km od Figueres. Na letiště Girona-Costa Brava je to 24 km.

Masia Can Pou
Masia Can Pou

9,5 / 10 (376 hodnocení)

Vlakové nádraží Girona je vzdálené 17 km. Masia Can Pou nabízí ubytování, restauraci, zahradu, sdílený lounge a terasu. Na místě je k dispozici bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Některé apartmány mají satelitní TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a vlastní koupelnu s bidetem a toaletními potřebami zdarma. Každý den se podává snídaně formou bufetu, à la carte nebo kontinentální. V okolí se lze věnovat pěší turistice a cyklistice. Pont de Pedra leží 17 km od Masia. Can Pou leží 48 km od golfového hřiště Emporda. Na letiště Girona-Costa Brava je to 30 km.

Ca la Pilar
Ca la Pilar

7 / 10 (54 hodnocení)

Ubytování se nachází v Canet de Adri, 14 km od vlakového nádraží Girona a 48 km od aquaparku Water World. Ca la Pilar nabízí venkovní bazén a klimatizaci. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 5 ložnic, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Prázdninový dům je vzdálený 49 km od Dalího muzea a 14 km od mostu Pont de Pedra. Na letiště Girona-Costa Brava je to 27 km.