Ubytování ve městě Canduas

Město Canduas se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Canduas nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Canduas

Casas Pereira
Casas Pereira

9 / 10 (23 hodnocení)

Casas Pereira se nachází v Canduasu, 1,6 km od pláže Praia de Rebordelo, a nabízí výhled na hory, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. K dispozici je plně vybavená koupelna se sprchou a fénem. Na místě je k dispozici terasa a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Casas Pereira stojí 2 km od pláže Praia das Vacas. Na letiště A Coruña je to 69 km.

Casas Cuncheiro
Casas Cuncheiro

9 / 10 (1 hodnocení)

Casas Cuncheiro se nachází ve městě Canduas na galicijském pobřeží Costa da Morte. Nachází se 5 minut jízdy od pláže a je umístěn na velkém pozemku s grilem a bio zeleninovou zahradou v závislosti na ročním období. Domy mají balkon s výhledem na moře a hory. Každý dům má satelitní TV a koupelnu se sprchou. K dispozici je také kuchyň s varnou deskou, mikrovlnnou troubou a kávovarem. Hosté mohou zdarma využívat produkty ze zeleninové zahrady. Můžete také relaxovat na sluneční terase nebo využít fitness centrum. Ve městě jsou různé rybí restaurace. Na letiště La Coruña dojedete autem za 45 minut.