Ubytování ve městě Cañamares

Město Cañamares se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cañamares nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cañamares

Fuente Del Arca
Fuente Del Arca

9 / 10 (645 hodnocení)

Fuente Del Arca se nachází v Cañamares a nabízí zahradu a gril. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 48 km od Ciudad Encantada a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavený kuchyňský kout s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Madrid-Torrejón je to 136 km.

Hostal Cañamares
Hostal Cañamares

8,2 / 10 (174 hodnocení)

Hostal Cañamares se nachází v Cañamares, 48 km od Ciudad Encantada. Nabízí ubytování s možností bezplatného půjčení jízdních kol, neplacené soukromé parkoviště, sdílený lounge a restauraci. Nabízí sdílenou kuchyň, turistické informace a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Pokoje mají balkon s výhledem na město. Všechny pokoje v penzionu mají posezení, satelitní TV s plochou obrazovkou, kuchyň, jídelní kout a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma, bidetem a sprchou. Hostal Cañamares poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. K dispozici je také gril. Hosté penzionu Hostal Cañamares se mohou v Cañamares a okolí věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Na letiště Madrid-Torrejón je to 136 km.

Hotel Río Escabas, Serranía de Cuenca
Hotel Río Escabas, Serranía de Cuenca

7,5 / 10 (340 hodnocení)

Tříhvězdičkový Hotel Río Escabas, Serranía de Cuenca se nachází v Cañamares, 48 km od Ciudad Encantada, a nabízí terasu, restauraci a bar. Tento 3hvězdičkový hotel nabízí turistické informace a bezplatné Wi-Fi. Hotel má rodinné pokoje. Každé ráno se v hotelu podává snídaně formou bufetu. Hosté hotelu Río Escabas, Serranía de Cuenca se mohou v Cañamares a okolí věnovat různým aktivitám včetně cyklistiky. Na letiště Madrid-Torrejón je to 136 km.