Ubytování ve městě Canales

Město Canales se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Canales nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Canales

Casa Balbi
Casa Balbi

10 / 10 (2 hodnocení)

Casa Balbi se nachází v Canales, 16 km od Cares Trail a 33 km od Bufones de Pria. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. 37 km od jezera Covadonga. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Chata má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyň. Chata stojí 39 km od La Cueva de Tito Bustillo a 42 km od Desfiladero de la Hermida. Na letiště Santander je to 113 km.

La Senda del Casaño
La Senda del Casaño

9,6 / 10 (70 hodnocení)

La Senda del Casaño se nachází v obci Canales v Asturii a nabízí balkon a výhled na hory. 36 km od Ribadeselly. Prázdninový dům má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s mikrovlnnou troubou, lednicí, pračkou a toustovačem. Prázdninový dům má terasu. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Ubytování je vzdálené 25 km od města Llanes a 23 km od města Cangas de Onís. Na letiště Santander je to 109 km.

Casa vacacional La Belluga
Casa vacacional La Belluga

9,6 / 10 (5 hodnocení)

V ubytování Casa vacacional La Belluga máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa vacacional La Belluga se nachází asi 37 km od jezera Covadonga a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a kanoistice. Apartmán má terasu, 3 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Apartmán je vzdálený 16 km od turistické stezky Cares Trail a 33 km od obce Bufones de Pria. Na letiště Santander je to 113 km.

Casa LLampedro
Casa LLampedro

9,5 / 10 (29 hodnocení)

V ubytování Casa LLampedro máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa LLampedro se nachází asi 37 km od jezera Covadonga a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem do zahrady. Vila se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Vila s terasou a výhledem na hory má 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 16 km od turistické stezky Cares Trail a 32 km od obce Bufones de Pria. Na letiště Santander je to 113 km.

Hotel Alto de las Estazadas
Hotel Alto de las Estazadas

7,7 / 10 (387 hodnocení)

Hotel Alto de las Estazadas se nachází v Canales a nabízí terasu s krásným výhledem na pohoří Picos de Europa. Ve společných prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Všechny pokoje jsou vytápěné a mají TV, šatní skříň a vlastní koupelnu s vanou. Některé pokoje mají výhled na hory. Tento rodinný hotel má restauraci, která podává pouze domácí jídla. K dispozici je také bar a na požádání lze připravit obědové balíčky. K dispozici jsou turistické informace a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a kanoistice. Letiště Santander je vzdálené něco málo přes hodinu jízdy.