Ubytování ve městě Camponaraya

Město Camponaraya se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Camponaraya nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Camponaraya

La Casita Camponaraya
La Casita Camponaraya

8,8 / 10 (6 hodnocení)

Featuring free WiFi throughout the property, La Casita Camponaraya offers accommodation in Camponaraya, 9 km from Ponferrada. All rooms are heated and equipped with a flat-screen TV. All rooms include a shared bathroom. For your comfort, you will find free toiletries and a hairdryer. There is a fully equipped shared kitchen at the property, as well as a shared lounge with TV, that guests are welcome to enjoy. The property is located on El Camino de Santiago pilgrimage route and offers specific services and facilities for pilgrims. These services include backpacks transfer, bike rental and bike storage. Villafranca del Bierzo is 12 km from La Casita Camponaraya, while Las Médulas is 30 minutes' drive away.

Albergue la Medina de Camponaraya
Albergue la Medina de Camponaraya

8,6 / 10 (333 hodnocení)

Ubytování se nachází v Camponaraya, Albergue la Medina de Camponaraya má bar. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Koupelny jsou sdílené. Albergue la Medina de Camponaraya stojí 7 km od Ponferrady.

Hostal La Medina de Camponaraya
Hostal La Medina de Camponaraya

8,6 / 10 (135 hodnocení)

Hostal La Medina de Camponaraya se nachází v Camponaraya, 23 km od římských dolů Las Médulas. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, terasou a restaurací. Tento 2hvězdičkový hotel má bar. Každé ráno se v hotelu podává kontinentální snídaně. Hostal La Medina de Camponaraya stojí 7,8 km od hradu Ponferrada a 24 km od jezera Carucedo. Na letiště León je to 115 km.

Hostal Camponaraya
Hostal Camponaraya

8,6 / 10 (120 hodnocení)

Hostal Camponaraya se nachází v Camponaraya, 8,3 km od hradu Ponferrada a 24 km od jezera Carucedo, a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Hotel je nekuřácký a stojí 23 km od římských dolů Las Médulas. Penzion poskytuje ubytování v pokojích s psacím stolem. Hostal Camponaraya poskytuje pokoje s TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnou a terasou s výhledem na město. Na letiště León je to 114 km.

Motel Acropolis
Motel Acropolis

8,2 / 10 (227 hodnocení)

V ubytování Motel Acropolis máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Motel Acropolis se nachází ve městě Camponaraya a nabízí vířivku a saunu. Na místě je bar. Některé pokoje mají vlastní koupelnu s masážní vanou, jiné župany a toaletní potřeby zdarma. Některé pokoje mají posezení vhodné k relaxaci. Některé pokoje mají výhled na hory nebo do zahrady. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Recepce je otevřená nepřetržitě. K dispozici jsou 2 dobíjecí body pro elektromobily. Motel Acropolis je vzdálený 8 km od Ponferrady a 11 km od Villafrancy del Bierzo.

Hostal Orly
Hostal Orly

6,1 / 10 (130 hodnocení)

Hostal Orly se nachází ve městě Camponaraya, 19 km od římských dolů Las Médulas a 10 km od hradu Ponferrada. Nabízí ubytování s terasou, Wi-Fi zdarma ve všech prostorách a neplacené soukromé parkoviště. Ubytování je vhodné pro alergiky a leží 20 km od jezera Carucedo. Všechny pokoje v penzionu mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Na letiště León je to 115 km.