Ubytování ve městě Campo de Criptana

Město Campo de Criptana se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Campo de Criptana nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Campo de Criptana

Casa Rural Vamos Allá
Casa Rural Vamos Allá

9,7 / 10 (24 hodnocení)

Casa Rural Vamos Allá se nachází v Campo de Criptana a nabízí zahradu, terasu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. K dispozici je také patio. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si lze pronajmout auto. Na letiště Albacete je to 153 km.

Hotel Rural La Casa de los Tres Cielos
Hotel Rural La Casa de los Tres Cielos

9,4 / 10 (210 hodnocení)

Hotel Rural La Casa de los Tres Cielos se nachází v Campo de Criptana a nabízí terasu. Nabízí venkovní bazén a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Hotelové pokoje mají klimatizaci, šatní skříň, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo, ručníky a terasu s výhledem na bazén. Hotel Rural La Casa de los Tres Cielos podává každé ráno kontinentální a bezlepkovou snídani. Na letiště Albacete je to 153 km.

Casa Rural Abuelo Teo
Casa Rural Abuelo Teo

9,3 / 10 (80 hodnocení)

Casa Rural Abuelo Teo se nachází v Campo de Criptana a nabízí ubytování s posezením a TV s plochou obrazovkou. Klimatizované apartmány mají plně vybavenou kuchyň s lednicí, kávovarem a mikrovlnnou troubou. K dispozici je také gril. K dispozici je venkovní bazén a terasa. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Na letiště Albacete je to 153 km.

La Casa del Bachiller
La Casa del Bachiller

9,1 / 10 (131 hodnocení)

V ubytování La Casa del Bachiller máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Casa del Bachiller se nachází v Campo de Criptana a nabízí sdílený lounge, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Apartmán má balkon a výhled na hory. Tento klimatizovaný venkovský dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Personál recepce hovoří anglicky a španělsky. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Albacete je to 153 km.

La Casa El Yelmo De Mambrino
La Casa El Yelmo De Mambrino

8,7 / 10 (148 hodnocení)

La Casa El Yelmo De Mambrino se nachází v Campo de Criptana, 8 km od Alcazar de San Juan a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Belmonte je 40 km daleko. Všechny apartmány jsou klimatizované a vybavené TV s plochou obrazovkou. Některé apartmány mají jídelní kout. K dispozici je také mikrovlnná trouba a kávovar. Některé apartmány mají kuchyň s myčkou nádobí. Ve vlastní koupelně najdete bezplatné toaletní potřeby. Nechybí ani ložní prádlo. V okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně jízdy na koni, cyklistiky a pěší turistiky. La Casa El Yelmo De Mambrino stojí 29 km od Tomellosa.

Hostal Restaurante Ego's
Hostal Restaurante Ego's

8,4 / 10 (814 hodnocení)

Hostal Restaurante Ego's se nachází v Campo de Criptana, vedle slavných větrných mlýnů zmíněných Donem Quixotem. Penzion nabízí klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi. Všechny pokoje mají TV a vlastní koupelnu. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hotelová restaurace nabízí typické pokrmy z Kastilie a La Mancha. V okruhu 200 metrů najdete bary, restaurace a supermarkety. Hostal Restaurante Ego's stojí 20 minut chůze od vlakového nádraží Campo de Criptana. Hora Sierra de los Molinos je vzdálená 500 metrů a do národního parku Tablas de Daimiel dojedete autem za 50 minut.

Casa La Maquica
Casa La Maquica

8,2 / 10 (88 hodnocení)

Casa La Maquica se nachází v Campo de Criptana v regionu Castilla-La Mancha a nabízí balkon. Nabízí zahradu, terasu, výhled na město a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Prázdninový dům nabízí řadu wellness zařízení včetně vířivky a hammamu. Casa La Maquica nabízí dětské hřiště a gril. Na letiště Albacete je to 153 km.

Ruta del quijote
Ruta del quijote

6,6 / 10 (12 hodnocení)

Ruta del quijote se nachází v Campo de Criptana a nabízí terasu. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na letiště Albacete je to 153 km.