Ubytování ve městě Camino

Město Camino se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Camino nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Camino

Casa La Huertina
Casa La Huertina

6 / 10 (20 hodnocení)

Casa La Huertina se nachází v Caminu, 24 km od náměstí Plaza de España, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a společným salonkem. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 6 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 4 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také vířivka. Na místě je k dispozici gril a v okolí se můžete věnovat pěší turistice. Ubytování je vzdálené 26 km od náměstí Plaza de la Constitución a 9,2 km od muzea Sidra. Na letiště Asturias je to 58 km.

La Casona del Frontón
La Casona del Frontón

La Casona del Frontón se nachází 24 km od náměstí Plaza de España a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem do zahrady. Tato chata se nachází 25 km od parku Los Pericones a 26 km od golfového hřiště Castiello. Chata má 6 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem, TV, posezení a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Chata má sluneční terasu. Hosté ubytování La Casona del Frontón mohou využívat zahradu a v okolí se věnovat pěší turistice a cyklistice. Ubytování je vzdálené 25 km od náměstí Plaza de la Constitución a 10 km od muzea Sidra. Letiště Asturias je ve vzdálenosti 57 km.