Ubytování ve městě Cambarco

Město Cambarco se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cambarco nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cambarco

La Dobra de liebana
La Dobra de liebana

9,4 / 10 (296 hodnocení)

La Dobra de liebana se nachází v Cambarcu v Kantábrii, 10 km od kláštera Santo Toribio de Liebana. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou a fénem a kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí. Některé apartmány mají terasu a/nebo balkon s výhledem na hory nebo bazén. Apartmán je vzdálený 13 km od kostela Santa Maria de Lebeña a 18 km od města Desfiladero de la Hermida. La Dobra de liebana stojí 107 km od letiště Santander.

APARTAMENTOS LA COTERA - Barrio de CAMBARCO
APARTAMENTOS LA COTERA - Barrio de CAMBARCO

9 / 10 (273 hodnocení)

APARTAMENTOS LA COTERA - Barrio de CAMBARCO ARRIBA - CAMBARCO 39571 je obklopen přírodou a nabízí gril a svěží zahradu. Tento rustikální hotel se nachází v Cambarcu, 8 km od obchodního města Potes. Každý apartmán má vlastní vchod a parkovací místo. Mají odhalené dřevěné trámy, pohovku, kuchyňský kout a vlastní koupelnu se sprchou. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. Hosté mohou využívat sdílenou terasu. APARTAMENTOS LA COTERA - Barrio de CAMBARCO ARRIBA - CAMBARCO 39571 je uvnitř hor Liébana. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří pěší turistika, kanoistika, jízda na koni a relaxace. Pláž Punta de Pechón je vzdálená 50 minut jízdy. Na letiště Cantabria je to 120 km. Obloha je vzdálená asi 2 hodiny jízdy.

Posada El Azufral
Posada El Azufral

9 / 10 (253 hodnocení)

Posada El Azufral se nachází v Cambarcu v Kantábrii, 68 km od Llanesu a 80 km od lyžařského střediska Alto Campoo. Nabízí terasu a výhled na hory. Na místě je restaurace. Všechny pokoje mají kabelovou TV s plochou obrazovkou. Některé pokoje mají terasu nebo balkon. Standardem je vlastní koupelna. K dispozici jsou také bezplatné toaletní potřeby a fén. Posada El Azufral poskytuje bezplatné Wi-Fi. K dispozici je také sdílený lounge. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně jízdy na koni a cyklistiky. Posada El Azufral stojí 5 km od Potesu a 86 km od Santillana del Mar. Letiště Santander je vzdálené 90 minut jízdy.