Ubytování ve městě Calzadilla de la Cueza

Město Calzadilla de la Cueza se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Calzadilla de la Cueza nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Calzadilla de la Cueza

Los Canarios
Los Canarios

8,7 / 10 (261 hodnocení)

Los Canarios se nachází v Calzadilla de la Cueza a nabízí zahradu, restauraci, bar a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Villa Romana La Olmeda je vzdálená 27 km, autobusové nádraží Palencia 47 km a vlakové nádraží RENFE v Palencii 47 km. Ubytování je nekuřácké a je vzdálené 47 km od katedrály Palencia. Všechny pokoje v hostelu mají ložní prádlo a ručníky. Každé ráno se podává kontinentální, vegetariánská nebo bezlepková snídaně. Apartmán Los Canarios je vzdálený 47 km od diecézního muzea umění a náměstí Plaza Mayor Palencia. Na letiště León je to 86 km.

Hostal Camino Real
Hostal Camino Real

8,3 / 10 (586 hodnocení)

Hostal Camino Real se nachází v Calzadilla de la Cueza, 27 km od vily Romana La Olmeda a 46 km od autobusového nádraží Palencia. Nabízí bezplatné Wi-Fi. Ubytování je vzdálené 46 km od vlakového nádraží RENFE v Palencii, 46 km od diecézního muzea umění a 47 km od náměstí Plaza Mayor Palencia. Ubytování je nekuřácké a je vzdálené 47 km od katedrály Palencia. Pokoje mají šatní skříň a TV s plochou obrazovkou. Hostal Camino Real poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. Ubytování je vzdálené 47 km od divadla Teatro Principal a 48 km od golfového hřiště Isla 2 Aguas. Na letiště León je to 86 km.

albergue camino real
albergue camino real

7,9 / 10 (461 hodnocení)

albergue camino real se nachází v Calzadilla de la Cueza a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Villa Romana La Olmeda je vzdálená 27 km, autobusové nádraží Palencia 46 km a vlakové nádraží RENFE v Palencii 46 km. Ubytování je nekuřácké a je vzdálené 47 km od katedrály Palencia. Všechny pokoje v hostelu mají terasu s výhledem na bazén. Pokoje v albergue camino real mají sdílenou koupelnu se sprchou. Diecézní muzeum umění a náměstí Plaza Mayor Palencia jsou vzdálené 47 km. Na letiště León je to 86 km.