Ubytování ve městě Calnegre

Město Calnegre se nachází v regionu Murcie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Calnegre nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Calnegre

Casa Anavicente ON the beach
Casa Anavicente ON the beach

8,8 / 10 (6 hodnocení)

Casa Anavicente ON the beach se nachází v Calnegre a nabízí zahradu, restauraci, bar, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a šnorchlování. Prázdninový dům má terasu, výhled na moře, 2 ložnice, obývací pokoj, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. V okolí se lze věnovat cyklistice a na místě si lze půjčit jízdní kola. Ubytování je vzdálené jen pár kroků od pláže Puntas de Calnegre a 1,6 km od pláže Cala de Calnegre. Mezinárodní letiště Region de Murcia je vzdálené 55 km.

Albergue De Puntas De Calnegre
Albergue De Puntas De Calnegre

8 / 10 (208 hodnocení)

Albergue De Puntas De Calnegre se nachází ve městě Lorca, 50 metrů od nejbližší pláže. Restaurace a kavárny jsou vzdálené 30 metrů. V celém hostelu je zdarma dostupné Wi-Fi. Všechny pokoje mají sdílenou koupelnu se sprchou. Některé apartmány mají balkon a posezení s TV. V okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně pěší turistiky a šnorchlování. Albergue De Puntas De Calnegre stojí 60 km od letiště San Javier.

Casa Buena Vista
Casa Buena Vista

Casa Buena Vista se nachází v Calnegre a nabízí zahradu, venkovní bazén a výhled na hory. Hosté si zde mohou zahrát stolní tenis a využívat neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Vila má 4 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na moře. K dispozici je také gril. Mezinárodní letiště Region de Murcia je vzdálené 48 km.