Ubytování ve městě Calders

Město Calders se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Calders nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Calders

Les Quingles
Les Quingles

9 / 10 (53 hodnocení)

V ubytování Les Quingles máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Les Quingles v Calders nabízí 3hvězdičkové ubytování se sezónním venkovním bazénem, zahradou a terasou. Tento 3hvězdičkový hotel nabízí pokojovou službu, turistické informace a bezplatné Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště a za příplatek je k dispozici doprava na letiště. Hotel poskytuje klimatizované pokoje se šatní skříní, kávovarem, lednicí, minibarem, bezpečnostní schránkou, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnou se sprchou. Všechny pokoje jsou vybavené rychlovarnou konvicí a některé mají balkon a jiné výhled na bazén. Les Quingles poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. Každý den se podává snídaně formou bufetu, kontinentální a vegetariánská. Na letiště Barcelona El Prat je to 74 km.

Hotel Urbisol
Hotel Urbisol

8,1 / 10 (106 hodnocení)

Tento venkovský dům se nachází na katalánském venkově v obci Urbissol. Nabízí wellness centrum, 2 bazény a klimatizované pokoje s TV s plochou obrazovkou a výhledem na hory. Hotel Urbisol má lázně s krytým a venkovním bazénem, saunou a vířivkou. K dispozici je fitness centrum a řada masáží a kosmetických procedur. Hotel Urbisol má pokoje s parketovými podlahami a vlastní koupelnou s hydromasážní vanou. Ve všech najdete také příslušenství pro přípravu čaje a kávy. Restaurace hotelu Urbisol podává tradiční katalánská jídla s moderním nádechem. K dispozici je také bar s nabídkou občerstvení a nápojů. K oblíbeným aktivitám v okolí patří cyklistika a jízdní kola si lze půjčit přímo na místě. Do přírodní rezervace Montseny dojedete autem za 35 minut a do centra Barcelony za necelou hodinu.