Ubytování ve městě Caicedo Yuso

Město Caicedo Yuso se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Caicedo Yuso nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Caicedo Yuso

Casa Rural Osingain
Casa Rural Osingain

10 / 10 (2 hodnocení)

Casa Rural Osingain se nachází v Caicedo Yuso, 47 km od arény Fernando Buesa, a nabízí ubytování se sdíleným salonkem, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a bezplatnou kyvadlovou dopravou. Apartmán má balkon a výhled na hory. Chata má 6 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 7 koupelen se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. K dispozici je terasa a dětské hřiště. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Casa Rural Osingain stojí 39 km od stadionu Mendizorroza a 40 km od baskického parlamentu ve Vitorii-Gasteiz. Na letiště Vitoria je to 37 km.

Alojamiento Rural Abuela Andrea
Alojamiento Rural Abuela Andrea

9,1 / 10 (20 hodnocení)

Alojamiento Rural Abuela Andrea se nachází v Caicedo Yuso, 49 km od arény Fernando Buesa, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a společným salonkem. 41 km od stadionu Mendizorroza. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 5 ložnic, obývací pokoj, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 4 koupelny s bidetem a sprchou. K dispozici jsou také 4 koupelny s vířivkou, pračkou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky a španělsky a ochotně vám poskytne praktické informace o okolí. K dispozici je také vířivka. Hosté si mohou zaplavat v krytém bazénu nebo se věnovat pěší turistice. Alojamiento Rural Abuela Andrea stojí 42 km od baskického parlamentu ve Vitorii-Gasteizu a 43 km od baskické univerzity Álava Campus. Na letiště Vitoria je to 40 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.