Ubytování ve městě Cabornera

Město Cabornera se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cabornera nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cabornera

La Cuadra
La Cuadra

9,8 / 10 (6 hodnocení)

V ubytování La Cuadra máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Cuadra se nachází ve městě Cabornera a nabízí zahradu, terasu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a rybaření. Prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň se sporákem a myčkou nádobí a 1 koupelnu s bidetem, toaletními potřebami zdarma a pračkou. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. V okolí se lze věnovat cyklistice. Prázdninový dům stojí 38 km od kostela San Isidoro a 39 km od kláštera San Marcos. Na letiště León je to 43 km.

Casa Rural El Corredor en Cabornera de Gordón
Casa Rural El Corredor en Cabornera de Gordón

9,5 / 10 (10 hodnocení)

V ubytování Casa Rural El Corredor en Cabornera de Gordón máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural El Corredor en Cabornera de Gordón se nachází ve městě Cabornera, 38 km od kostela San Isidoro, a nabízí terasu, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Venkovský dům má balkon a v okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a rybaření. Venkovský dům s terasou a výhledem do zahrady má 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Venkovský dům má také gril. Casa Rural El Corredor en Cabornera de Gordón stojí 39 km od kláštera San Marcos a katedrály Leon. Na letiště León je to 43 km.

La Fábrica de Cabornera Casa aislada con jardín
La Fábrica de Cabornera Casa aislada con jardín

9 / 10 (2 hodnocení)

La Fábrica de Cabornera Casa aislada con jardín nabízí ubytování s výhledem na hory v Cabornéře, 39 km od kláštera San Marcos a 39 km od katedrály Leon. 39 km od kostela San Isidoro. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 6 ložnic, TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 40 km od paláce Palacio del Conde Luna a 39 km od muzea MUSAC-Castile & León. Na letiště León je to 48 km.