Ubytování ve městě Cabezas Altas

Město Cabezas Altas se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cabezas Altas nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cabezas Altas

Casa rural La Rasa
Casa rural La Rasa

9,7 / 10 (35 hodnocení)

Casa rural La Rasa se nachází v Cabezas Altas v Kastilii a Leonu a nabízí terasu. Prázdninový dům má balkon, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 2 koupelny s vanou. K dispozici jsou také 2 koupelny s fénem. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Prázdninový dům stojí 27 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos. Na letiště Salamanca je to 107 km.

Jabata Spa
Jabata Spa

9,6 / 10 (21 hodnocení)

V ubytování Jabata Spa máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Jabata Spa se nachází v Cabezas Altas a nabízí wellness centrum, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Tento prázdninový dům je vzdálený 27 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos. Prázdninový dům má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice. Na místě si můžete zakoupit skipasy. Jabata Spa leží 107 km od letiště Salamanca.

Calleja SPA Rural
Calleja SPA Rural

9,4 / 10 (43 hodnocení)

Calleja SPA Rural se nachází v Cabezas Altas a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Tento prázdninový dům sídlí v budově z roku 2014, 27 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a vířivkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům nabízí řadu wellness zařízení včetně vířivky a lázeňského centra. V okolí se lze věnovat pěší turistice a lyžování. Na místě je k dispozici půjčovna lyžařského vybavení a prodej skipasů. Calleja SPA Rural stojí 107 km od letiště Salamanca. Za příplatek je k dispozici kyvadlová doprava na letiště.

Casa Rural El Molinero
Casa Rural El Molinero

8,5 / 10 (47 hodnocení)

V ubytování Casa Rural El Molinero máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural El Molinero se nachází 27 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos v Cabezas Altas a nabízí ubytování s vířivkou. K dispozici je také vířivka. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu se sprchou, vířivkou a bezplatnými toaletními potřebami a kuchyň s lednicí, sporákem a mikrovlnnou troubou. K vybavení patří varná deska, toustovač a kávovar. V okolí se lze věnovat lyžování a cyklistice. Na letiště Salamanca je to 107 km.