Ubytování ve městě Cabeza del Buey

Město Cabeza del Buey se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cabeza del Buey nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cabeza del Buey

El Mirador del Abuelo
El Mirador del Abuelo

9,5 / 10 (2 hodnocení)

El Mirador del Abuelo se nachází v Cabeza del Buey, pouhých 5,4 km od města Almorchón, a nabízí sezónní venkovní bazén, sdílený lounge a sdílenou kuchyň. Tento venkovský dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento venkovský dům má 4 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na bazén. Hosté mohou využívat sluneční terasu. El Mirador del Abuelo stojí 14 km od Zarzy Capilla a 18 km od La Navy. Na letiště Badajoz je to 176 km.

Hotel Rural El Refugio de Los Templarios
Hotel Rural El Refugio de Los Templarios

8,5 / 10 (17 hodnocení)

Hotel Rural El Refugio de Los Templarios se nachází v Cabeza del Buey a nabízí zahradu, terasu a restauraci. Hotel nabízí rodinné pokoje. Všechny pokoje mají TV s plochou obrazovkou. Hotel Rural El Refugio de Los Templarios poskytuje pokoje s klimatizací a vlastní koupelnou. Na letiště Badajoz je to 168 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casa Rural La Loma
Casa Rural La Loma

7,7 / 10 (9 hodnocení)

Casa Rural La Loma se nachází uprostřed přírody v klidné oblasti Cabeza del Buey a nabízí ubytování s možností vlastního stravování a plně vybavenou kuchyní. Rustikálně zařízený dům se 4 ložnicemi má kuchyň, posezení s pohovkou, TV, DVD přehrávač, krb, klimatizaci a koupelnu se sprchou. V okruhu 1 km od ubytování se můžete věnovat celé řadě outdoorových aktivit včetně pěší turistiky, cyklistiky, lukostřelby, rybaření, lovu a paintballu. Do centra Cabeza del Buey dojdete za 10 minut. Vlakové nádraží Cabeza del Buey je vzdálené 5 minut chůze a letiště Córdoba 130 km.