Ubytování ve městě Cabanes

Město Cabanes se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cabanes nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cabanes

Cal Rajoler
Cal Rajoler

9,2 / 10 (42 hodnocení)

V ubytování Cal Rajoler máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Cal Rajoler se nachází v Cabanes a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a přístupem do zahrady s celoročním venkovním bazénem. Venkovský dům má neplacené soukromé parkoviště a v okolí se můžete věnovat cyklistice a stolnímu tenisu. Tento venkovský dům má TV s plochou obrazovkou. V kuchyni je sporák, myčka nádobí a mikrovlnná trouba. Nechybí ani sprcha s toaletními potřebami zdarma a fénem. Venkovský dům má také gril. Cal Rajoler má také terasu a sdílený lounge. Ubytování je vzdálené 6,3 km od golfového hřiště Peralada Golf a 7,4 km od Dalího muzea. Cal Rajoler leží 56 km od letiště Perpignan - Rivesaltes a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Mas Sara
Mas Sara

9 / 10 (2 hodnocení)

Mas Sara se nachází v obci Cabanes a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat cyklistice. Mas Sara stojí 7,2 km od Dalího muzea a 50 km od mořské rezervace Medes Islands. Na letiště Perpignan - Rivesaltes je to 56 km.