Ubytování ve městě Cabanellas

Město Cabanellas se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cabanellas nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cabanellas

Nueva Inaugurada en 2022 impresionante piscina
Nueva Inaugurada en 2022 impresionante piscina

Nueva Inaugurada nabízí ubytování se soukromým bazénem, výhledem na bazén a terasou. en 2022 impresionante piscina se nachází ve městě Cabanellas. Nabízí zahradu, terasu, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Vila má 7 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a jídelním koutem a koupelnu. Nechybí ani kabelová TV s plochou obrazovkou. Vila stojí 15 km od Dalího muzea a 29 km od golfového hřiště Peralada. Nueva Inaugurada en 2022 impresionante piscina stojí 47 km od letiště Girona-Costa Brava.

Nueva Inaugurada el 2021 con piscina privada
Nueva Inaugurada el 2021 con piscina privada

7 / 10 (7 hodnocení)

Nueva Inaugurada el 2021 con piscina privada se nachází v obci Cabanellas a nabízí zahradu, terasu, bar, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Tato klimatizovaná vila má 6 ložnic, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat cyklistice. Vila stojí 15 km od Dalího muzea a 29 km od golfového hřiště Peralada. Nueva Inaugurada el 2021 con piscina privada leží 48 km od letiště Girona-Costa Brava a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.