Ubytování ve městě Buño

Město Buño se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Buño nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Buño

Vacaciones en A Costa da Morte
Vacaciones en A Costa da Morte

10 / 10 (1 hodnocení)

Vacaciones en nabízí gril a výhled do zahrady. A Costa da Morte se nachází v Buñu, 46 km od akvária Finisterrae a 41 km od vlakového nádraží Renfe A Coruna. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 5 ložnic, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Prázdninový dům stojí 42 km od Kolosea A Coruña a 43 km od golfového hřiště La Coruña. Letiště A Coruña leží 42 km daleko.

Casa Estrella de Garda
Casa Estrella de Garda

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Casa Estrella de Garda se nachází 47 km od akvária Finisterrae a 43 km od Kolosea A Coruña. Nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled do zahrady, 6 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 44 km od golfového hřiště La Coruña a muzea vědy a techniky. Na letiště A Coruña je to 43 km.

Pisos Buño
Pisos Buño

7,9 / 10 (18 hodnocení)

Pisos Buño se nachází v obci Buño v Galicii a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu s vanou a kuchyň s lednicí, sporákem a mikrovlnnou troubou. V okolí se lze věnovat pěší turistice a rybaření. Apartmán je vzdálený 46 km od Herkulovy věže a akvária Finisterrae. Na letiště A Coruña je to 43 km.