Ubytování ve městě Buira

Město Buira se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Buira nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Buira

Apartamentos Casa Masover
Apartamentos Casa Masover

8,6 / 10 (183 hodnocení)

Tento moderní komplex se nachází v údolí Manyanet a nabízí jízdárnu a tradiční restauraci. Všechny světlé apartmány mají dobře vybavený kuchyňský kout a nádherný výhled na hory. Casa Masovera má vytápěné apartmány s 1 ložnicí a prostornou obývací/jídelní částí s TV. K dispozici je ložní prádlo a ručníky a kuchyňský kout s pračkou, troubou, varnou deskou a kávovarem. Hotelová restaurace podává vydatná horská jídla a domácí dezerty. Komplex má také zahradu s terasou. Na recepci je k dispozici zóna s bezplatným Wi-Fi a turistické informace. Apartamentos Casa Masovera stojí pouhých 45 minut jízdy od národního parku Aiguestortes i Sant Maurici a lyžařského střediska Boí-Taüll. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Casa Masover
Casa Masover

8,4 / 10 (167 hodnocení)

Casa Masover se nachází v obci Buira a nabízí pokoje s výhledem na údolí Manyanet. Je obklopen zahradami a má à la carte restauraci a terasu. Casa Masover má atraktivní, jednoduše zařízené pokoje s dřevěnými stropy a nábytkem. K dispozici je bezplatné Wi-Fi, topení a vlastní koupelna. Masover má restauraci, kde si hosté mohou vychutnat řadu tradičních katalánských jídel. Casa Masover se nachází na krásném místě v Pyrenejích Lleida a je ideálním místem pro pěší turistiku, rafting, jízdu na koni a cyklistiku. Do národního parku Aigüestortes i Estany de Sant Maurici dojedete autem za hodinu. El Pont de Suert je vzdálen méně než 40 km a Lleida je vzdálená přibližně 2 hodiny jízdy.