Ubytování ve městě Buenache de la Sierra

Město Buenache de la Sierra se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Buenache de la Sierra nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Buenache de la Sierra

Casa Rural La Canadiense Log Cabin
Casa Rural La Canadiense Log Cabin

9,9 / 10 (49 hodnocení)

V ubytování Casa Rural La Canadiense Log Cabin máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural La Canadiense Log Cabin se nachází v Buenache de la Sierra a nabízí gril a zahradu. Hosté mohou využívat plně vybavenou kuchyň. Tento venkovský dům s výhledem na hory má obývací pokoj s rozkládací pohovkou, plně vybavenou kuchyň, 1 ložnici a koupelnu se sprchou. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Tento venkovský dům nabízí terasu, zahradu a gril pro vaše exkluzivní použití. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Casa Rural La Canadiense Log Cabin, "La ciudad Encantada" se nachází 14 km od Cuency a 30 km od mezinárodního letiště La Canadiense. Valdecabras je 9 km daleko.

Casa Rural Manitoba Luxe
Casa Rural Manitoba Luxe

9,9 / 10 (35 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Manitoba Luxe máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Manitoba Luxe se nachází asi 16 km od věže Mangana a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na hory. Klimatizované ubytování je vzdálené 16 km od katedrály Nuestra Señora de Gracia a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Chata má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je zahrada a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Casa Rural Manitoba Luxe stojí 17 km od visutých domů Cuenca a 19 km od vlakového nádraží Cuenca. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 180 km.

Casa Rural El Retiro, rural loft
Casa Rural El Retiro, rural loft

9,6 / 10 (29 hodnocení)

V ubytování Casa Rural El Retiro, rural loft máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural El Retiro, rural loft nabízí ubytování s balkonem a kávovarem, asi 16 km od věže Mangana. Klimatizované ubytování je vzdálené 16 km od katedrály Nuestra Señora de Gracia a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Prázdninový dům je vzdálený 17 km od Hanging Houses of Cuenca a 18 km od vlakového nádraží Cuenca. Casa Rural El Retiro, rural loft je vzdálený 180 km od letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas.

Fuente Del Gamellon
Fuente Del Gamellon

9,3 / 10 (26 hodnocení)

Fuente Del Gamellon se nachází v Buenache de la Sierra a nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi. Apartmány mají TV, kuchyň s jídelním koutem a vlastní koupelnu. K vybavení patří sporák, mikrovlnná trouba a kávovar. Fuente Del Gamellon nabízí také gril. Na místě je k dispozici dětské hřiště a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Fuente Del Gamellon stojí 14 km od Cuency a 13 km od Mariany.

Cabañas Buenache
Cabañas Buenache

6,9 / 10 (212 hodnocení)

Cabañas Buenache se nachází v Buenache de la Sierra a nabízí zahradu, bar, terasu a výhled na hory. K dispozici je balkon a dětské hřiště. Tento apartmán má 3 ložnice, jídelní kout, kuchyň s varnou deskou a obývací pokoj. Hosté, kteří chtějí cestovat lehce, mohou za příplatek využít ručníky a ložní prádlo. Apartmán stojí 18 km od Cuency a 28 km od Mariany.

El Mirador
El Mirador

6,5 / 10 (79 hodnocení)

El Mirador se nachází v Buenache de la Sierra, 16 km od katedrály Nuestra Señora de Gracia. Nabízí ubytování se společným salonkem, bezplatným soukromým parkovištěm, restaurací a barem. Tento 2hvězdičkový penzion nabízí turistické informace. Hotel je nekuřácký a stojí 16 km od věže Mangana. Všechny pokoje v penzionu mají šatní skříň, TV, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří pěší turistika a cyklistika. Na místě si můžete půjčit jízdní kola. Ubytování El Mirador je vzdálené 17 km od Hanging Houses of Cuenca a 18 km od vlakového nádraží Cuenca. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 180 km.