Ubytování ve městě Buelna

Město Buelna se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Buelna nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Buelna

Albergue Santa Marina
Albergue Santa Marina

7,8 / 10 (391 hodnocení)

Hostal Santa Marina nabízí ubytování v Buelně. Na místě je bar a restaurace El Horno de Buelna. K dispozici je také zahrada. Některé pokoje mají TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou. Na místě je přepážka s turistickými informacemi. V okolí se můžete věnovat cyklistice, pěší turistice a dalším aktivitám. Hostal Santa Marina stojí 12 km od města Llanes a 27 km od Potesu. Na letiště Santander je to 64 km.

Vivienda Vacacional El Ventanuco
Vivienda Vacacional El Ventanuco

7 / 10 (1 hodnocení)

Vivienda Vacacional El Ventanuco se nachází v Buelně, méně než 1 km od pláže Cobijero, 1,8 km od pláže Playa de Pendueles a 31 km od jeskyně Soplao. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál recepce vám ochotně poskytne informace o okolí. Vivienda Vacacional El Ventanuco stojí 31 km od paláce Sobrellano a 32 km od města El Capricho de Gaudi. Na letiště Santander je to 75 km.