Ubytování ve městě Buellas

Město Buellas se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Buellas nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Buellas

Casa Manolita
Casa Manolita

9,3 / 10 (56 hodnocení)

Casa Manolita se nachází v Buellas a nabízí gril. Hosté mohou využívat plně vybavenou kuchyň a terasu. Prázdninový dům má 2 oddělené ložnice, koupelnu a posezení. K vybavení patří TV s plochou obrazovkou a DVD přehrávač. Na místě je dětské hřiště. Hosté Buelles mohou využívat zahradu a v okolí se věnovat lyžování. Ubytování je vzdálené 43 km od Ovieda a 70 km od Gijonu. Na letiště Asturias je to 90 km.

Casa Rafa
Casa Rafa

6 / 10 (6 hodnocení)

Casa Rafa se nachází ve městě Buellas, 43 km od náměstí Plaza de la Constitución, kampusu Llamaquique - Oviedo University a státní pokladny Asturias. 43 km od náměstí Plaza de España. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Prázdninový dům stojí 43 km od radnice a náměstí Fontán. Na letiště Asturias je to 89 km.