Ubytování ve městě Brunete

Město Brunete se nachází v regionu Madrid ve státě Španělsko. Celkově ve městě Brunete nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Brunete

Casa La Cuadra
Casa La Cuadra

9,5 / 10 (69 hodnocení)

Casa La Cuadra se nachází v Brunete, 30 km od Parque de Atracciones de Madrid, 31 km od stanice metra Plaza de España a 31 km od Mercado San Miguel. Nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán se nachází 31 km od Puerta de Toledo a královského paláce v Madridu. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavený kuchyňský kout s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je zahrada a v okolí se můžete věnovat pěší turistice. Casa La Cuadra stojí 31 km od náměstí Plaza Mayor a náměstí Puerta del Sol. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 46 km.

Amplio apartamento independiente con terraza
Amplio apartamento independiente con terraza

9,5 / 10 (21 hodnocení)

V ubytování Amplio apartamento independiente con terraza máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Amplio apartamento independiente con terraza se nachází 29 km od parku Atracciones de Madrid a 30 km od stanice metra Plaza de España. Nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. K dispozici je také balkon. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je zahrada a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Amplio apartamento independiente con terraza leží 30 km od Mercado San Miguel a Puerta de Toledo. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 46 km.

Apartamento turístico en Brunete
Apartamento turístico en Brunete

9,1 / 10 (43 hodnocení)

Apartamento turístico en Brunete se nachází 30 km od parku Atracciones de Madrid a 31 km od stanice metra Plaza de España. Nabízí bezplatné Wi-Fi a zahradu. Tento apartmán se nachází 31 km od královského paláce a náměstí Plaza Mayor. Apartmán má ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Mercado San Miguel a Puerta de Toledo jsou vzdálené 31 km. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 46 km.

La Ermita
La Ermita

8,2 / 10 (1012 hodnocení)

Located 27 km from central Madrid, La Ermita is set in beautiful gardens and has 2 paddle tennis courts. Its rooms feature modern décor in warm tones and have free Wi-Fi. A selection of seasonal dishes is offered at the á la carte restaurant, while breakfast or snacks can be enjoyed on the bar’s terrace. This hotel has a 24-hour reception. Private parking is possible for an extra cost. Air-conditioned apartments at La Ermita are located on the first floor. They come with kitchenette, two 32-inch flat-screen TVs and a private bathroom with hairdryer and bathtub or shower. Public transport is not available. The use of car or cab is needed to get to La Ermita. Located in the town of Brunete, this hotel is within 15 minutes’ drive from places like El Escorial, Majadahonda or Las Rozas. .

Hostal Brunete
Hostal Brunete

8,1 / 10 (176 hodnocení)

Hostal Brunete se nachází v Brunete, 30 km od parku Atracciones de Madrid a 31 km od stanice metra Plaza de España. Hotel stojí asi 31 km od Mercado San Miguel, Puerta de Toledo a Královského paláce v Madridu. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce, doprava na letiště, sdílená kuchyň a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Všechny pokoje v penzionu mají šatní skříň a TV s plochou obrazovkou. Hostal Brunete má pokoje s klimatizací a psacím stolem. Ubytování je vzdálené 31 km od náměstí Plaza Mayor a náměstí Puerta del Sol. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 46 km.

Hostal El Alba
Hostal El Alba

7,3 / 10 (136 hodnocení)

V ubytování Hostal El Alba máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hostal El Alba se nachází v Brunete, 37 km od madridského letiště. Nabízí bezplatné Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepci a prodejní automaty s občerstvením a nápoji. El Alba má zahradní terasu. Společná kuchyň je dobře vybavená keramickou varnou deskou, mikrovlnnou troubou, troubou a lednicí. Pokoje mají HD TV a posezení. K dispozici je sdílená koupelna s vanou nebo sprchou, bezplatnými toaletními potřebami a ručníky. K dispozici je také úschovna zavazadel a prádelna.

Hostal Asador Julian
Hostal Asador Julian

7,1 / 10 (230 hodnocení)

Hostal Asador Julian se nachází v Brunete, 30 km od parku Atracciones de Madrid, a nabízí zahradu, nekuřácké pokoje, bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a terasu. Stanice metra Plaza de España, Mercado San Miguel a Puerta de Toledo jsou vzdálené 31 km. Penzion stojí 31 km od náměstí Puerta del Sol a chrámu Debod. Pokoje mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Hostal Asador Julian stojí 31 km od královského paláce a náměstí Plaza Mayor. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 46 km.

Hostal Jose Luis
Hostal Jose Luis

7,1 / 10 (60 hodnocení)

V ubytování Hostal Jose Luis máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hostal Jose Luis se nachází v Brunete a nabízí terasu. Nabízí nepřetržitě otevřenou recepci, sdílenou kuchyň a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. K dispozici je také sdílený lounge. Pokoje mají šatní skříň a TV s plochou obrazovkou. Hostal Jose Luis má pokoje s klimatizací a psacím stolem. Ubytování je vzdálené 31 km od Madridu a 25 km od San Lorenzo de El Escorial. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 37 km.