Ubytování ve městě Briones

Město Briones se nachází v regionu La Rioja ve státě Španělsko. Celkově ve městě Briones nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Briones

Santa María Briones
Santa María Briones

9,6 / 10 (180 hodnocení)

Santa María Briones se nachází v Briones, 26 km od města Rioja Alta, a nabízí ubytování s fitness centrem, soukromým parkovištěm, zahradou a společným salonkem. Tento 4hvězdičkový hotel má terasu a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. Hosté si mohou vychutnat španělská a evropská jídla v restauraci nebo si dát koktejl v baru. Pokoje jsou vybavené psacím stolem. Všechny pokoje jsou vybavené bezpečnostní schránkou a některé mají balkon a jiné poskytují výhled na město. Santa María Briones poskytuje ubytování s TV s plochou obrazovkou a toaletními potřebami zdarma. Každé ráno se podává kontinentální nebo bezlepková snídaně formou bufetu. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří katalánsky, anglicky, španělsky a francouzsky. Ubytování je vzdálené 39 km od muzea La Rioja a 40 km od katedrály Santa María de la Redonda. Na letiště Vitoria je to 49 km.

Los Nietos
Los Nietos

9,3 / 10 (205 hodnocení)

Nabízí venkovní bazén a Los Nietos se nachází v Briones, 2 minuty chůze od centra města. Apartmány jsou vzdálené 5 minut chůze od břehu řeky Ebro. Každý apartmán má obývací pokoj s rozkládací pohovkou, jídelní stůl s posezením pro 6 osob a TV s plochou obrazovkou. K dispozici jsou 2 koupelny s vanou a sprchou a kuchyň se sporákem a myčkou nádobí. Na místě je neplacené soukromé parkoviště a apartmány v přízemí mají také vlastní zahradu. V okruhu 2 minut chůze od apartmánu najdete několik restaurací podávajících tradiční španělskou kuchyni. Los Nietos stojí 100 metrů od restaurace, kde si můžete dát snídani, oběd a večeři. Hotel stojí 15 minut chůze od muzea vína Briones a 30 minut jízdy od centra města Logroño.

Casa Rural El Meson
Casa Rural El Meson

9,2 / 10 (278 hodnocení)

Casa Rural El Meson se nachází v Briones a nabízí sdílenou terasu, zahradu a gril. Tento venkovský dům se nachází 950 metrů od muzea vína Vivanco. Nabízí jednoduše zařízené dvoulůžkové pokoje s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi a dlážděnou podlahou. Ve vlastní koupelně najdete sprchu, fén a bezplatné toaletní potřeby. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, jízdě na koni a lyžování. Casa Rural El Meson stojí 10 minut chůze od restaurací a barů. Přírodní rezervace Montes Obaneres - San Zadornil je vzdálená 36 km a do Burgosu dojedete za 1 hodinu.

BONITO ALOJAMIENTO EN BRIONES
BONITO ALOJAMIENTO EN BRIONES

9,2 / 10 (63 hodnocení)

BONITO ALOJAMIENTO EN BRIONES se nachází v Briones, 25 km od čtvrti Rioja Alta a 39 km od muzea La Rioja. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. K dispozici je balkon a terasa. Apartmán má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem, toaletními potřebami zdarma a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 39 km od katedrály Santa María de la Redonda a radnice Logroño. Na letiště Vitoria je to 48 km.

Los Calaos de Briones
Los Calaos de Briones

8 / 10 (261 hodnocení)

Hotel Los Calaos de Briones se nachází ve středověkém městě Briones ve slavné vinařské oblasti La Rioja. Nabízí individuálně zařízené pokoje s výhledem na okolní krajinu a restauraci, která podává tradiční pokrmy Riojan. Hotel Los Calaos de Briones poskytuje prostorné pokoje zařízené ve světlých barvách. Některé mají trámové stropy a postele s nebesy. Všechny pokoje mají topení, psací stůl a TV s plochou obrazovkou. Pokoje mají výhled na pohoří Sierra Cantabria nebo La Demanda, město Briones nebo okolní vinice. Některé mají balkon. Los Calaos má à la carte restauraci, která nabízí pevné menu včetně místního vína. K dispozici je také bezlepkové menu. Později můžete relaxovat v hotelovém salonku. Okolí je ideální pro pěší turistiku, cykloturistiku, rybaření a jízdu na koni. Do lyžařského střediska Valdezcaray dojedete autem za 20 minut a baskické pobřeží, Bilbao a San Sebastián jsou vzdálené 140 km.