Ubytování ve městě Brihuega

Město Brihuega se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Brihuega nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Brihuega

Apartamentos Rurales Flor De Lavanda
Apartamentos Rurales Flor De Lavanda

9,1 / 10 (129 hodnocení)

Apartamentos Rurales Flor De Lavanda se nachází 34 km od Palacio del Infantado a nabízí zahradu, gril a klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Apartmán má balkon, výhled do zahrady, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K dispozici je také mikrovlnná trouba, toustovač a kávovar. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Apartamentos Rurales Flor De Lavanda stojí 34 km od parku Parque de la Concordia a 35 km od Panteon de la Duquesa de Sevillano. Na letiště Madrid-Torrejón je to 62 km.

El Capricho de Brihuega
El Capricho de Brihuega

9 / 10 (22 hodnocení)

El Capricho de Brihuega se nachází v Brihuega, 34 km od Palacio del Infantado a parku Parque de la Concordia. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a vířivkou. Všechny apartmány mají TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a kávovarem. V okolí se lze věnovat cyklistice. Panteon de la Duquesa de Sevillano leží 34 km od apartmánu. Letiště Madrid-Torrejón je vzdálené 62 km.

Hospederia Princesa Elima
Hospederia Princesa Elima

8,8 / 10 (251 hodnocení)

Hospederia Princesa Elima se nachází v půvabné vesnici Brihuega a nabízí pokoje s bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. Má à la carte restauraci. Všechny klimatizované pokoje jsou světle a atraktivně zařízené. Všechny pokoje mají TV a výhled na krajinu v okolí Brihuega. Hospederia Princesa Elima provozuje restauraci, kde si hosté mohou vychutnat kontinentální snídani a k večeři si vybrat z široké nabídky tradičních španělských jídel. Hotel nabízí pestrý výběr místních vín. Princesa Elima se nachází naproti Brihuega Carlos III Gardens a na hlavní náměstí dojdete za 5 minut. Do Madridu a Guadalajary dojedete autem za hodinu.

Hostal Restaurante Villa de Brihuega
Hostal Restaurante Villa de Brihuega

8,5 / 10 (817 hodnocení)

Hostal Restaurante Villa de Brihuega se nachází v obci Brihuega a nabízí terasu, restauraci, bar a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Ubytování je nekuřácké a nachází se 34 km od Palacio del Infantado. Hotel poskytuje ubytování v pokojích s psacím stolem. Hostal Restaurante Villa de Brihuega má pokoje s vlastní koupelnou se sprchou a toaletními potřebami zdarma, TV s plochou obrazovkou, klimatizací a v některých případech také s balkonem. Všechny pokoje mají ložní prádlo a ručníky. Hostal Restaurante Villa de Brihuega podává à la carte nebo kontinentální snídani. Personál recepce je vždy k dispozici. Hostal Restaurante Villa de Brihuega stojí 34 km od parku Parque de la Concordia a 34 km od Panteon de la Duquesa de Sevillano. Na letiště Madrid-Torrejón je to 62 km.

Apto La Fabrica de Paños Brihuega
Apto La Fabrica de Paños Brihuega

8,4 / 10 (134 hodnocení)

V ubytování Apto La Fabrica de Paños Brihuega máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apto La Fabrica de Paños Brihuega nabízí ubytování v Brihuega, 35 km od parku Parque de la Concordia a 35 km od Panteon de la Duquesa de Sevillano. Nabízí výhled na řeku a do zahrady a je vzdálen 34 km od Palacio del Infantado. Apartmán má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 1 koupelnu se sprchou, fénem a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Madrid-Torrejón je to 62 km.

Castilla Termal Brihuega
Castilla Termal Brihuega

Castilla Termal Brihuega se nachází ve městě Brihuega a nabízí fitness centrum, zahradu, restauraci a bar. Tento 5hvězdičkový hotel nabízí pokojovou službu a nepřetržitě otevřenou recepci. Panteon de la Duquesa de Sevillano leží 35 km od hotelu. Všechny pokoje jsou vybavené rychlovarnou konvicí. Castilla Termal Brihuega poskytuje pokoje s klimatizací a TV s plochou obrazovkou. Každé ráno se podává snídaně formou bufetu. Castilla Termal Brihuega leží 34 km od Palacio del Infantado i od Parque de la Concordia. Na letiště Madrid-Torrejón je to 62 km.