Ubytování ve městě Brieva

Město Brieva se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Brieva nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Brieva

La Casa de Brieva
La Casa de Brieva

9,6 / 10 (8 hodnocení)

La Casa de Brieva se nachází 14 km od náměstí Plaza Mayor a památníku Loba Capitolina. Nabízí bezplatné Wi-Fi a jízdní kola zdarma. Tento prázdninový dům nabízí terasu. Prázdninový dům má 2 ložnice, kuchyň s myčkou nádobí a sporákem a 2 koupelny s bidetem, toaletními potřebami zdarma a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici terasa a v okolí se lze věnovat lyžování a cyklistice. La Casa de Brieva stojí 14 km od městských hradeb Segovia a 15 km od Alcazar de Segovia. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 119 km.

Casas de la Fuente
Casas de la Fuente

9,4 / 10 (62 hodnocení)

Casas de la Fuente se nachází v Brievě a nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu, tenisový kurt a gril. Venkovský dům má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří myčka nádobí, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. V Casas de la Fuente si můžete zahrát stolní tenis a v okolí se věnovat pěší turistice nebo cyklistice. Ubytování je vzdálené 14 km od náměstí Plaza Mayor a památníku Loba Capitolina. Casas de la Fuente leží 119 km od letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas.