Ubytování ve městě Bricia

Město Bricia se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Bricia nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Bricia

Apartamentos Los Picos
Apartamentos Los Picos

9,1 / 10 (18 hodnocení)

Apartamentos Los Picos se nachází v zahradě u tradiční asturské sýpky, 3 km od krásných pláží v obci Niembru, a nabízí apartmány v rustikálním stylu. Apartmány mají myčku nádobí, pračku a neplacené parkoviště. Každý vytápěný apartmán má útulný obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, DVD přehrávačem a jídelním stolem. Všechny apartmány mají 2 koupelny a samostatnou toaletu. V dobře vybavené kuchyni najdete sporák, toustovač a kávovar. Nechybí ani ložní prádlo. V pobřežním městě Llanes, 10 minut jízdy od apartmánů, najdete širokou škálu obchodů, barů a restaurací. Apartamentos Los Picos je snadno dostupný z dálnice A8 a do měst Gijon a Santander dojedete za hodinu. Do hor Picos de Europa je to 35 km.

Hotel Solymar
Hotel Solymar

7,4 / 10 (152 hodnocení)

Hotel Solymar se nachází v rustikální budově v Bricii a nabízí restauraci a terasu. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a neplacené parkoviště. Všechny pokoje mají dřevěné podlahy, topení, TV, šatní skříň a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma. K dispozici je snídaně s kávou, toastem nebo magdalenas. Hotel se nachází 10 minut jízdy od města Llanes. Národní park Picos de Europa a letiště Santander jsou vzdálené asi hodinu jízdy.

Casa Vacacional las Tercias
Casa Vacacional las Tercias

Casa Vacacional las Tercias se nachází v obci Bricia v Asturii a nabízí balkon. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled do zahrady, 3 ložnice, obývací pokoj, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 2,1 km od pláže Playa de Barro a 2,2 km od pláže Playa Sorraos. Na letiště Santander je to 96 km.