Ubytování ve městě Bretún

Město Bretún se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Bretún nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Bretún

El molino de bretun
El molino de bretun

9,1 / 10 (41 hodnocení)

V ubytování El molino de bretun máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. El molino de bretun se nachází 42 km od náměstí Mayor Soria a nabízí ubytování se zahradou, terasou a nepřetržitě otevřenou recepcí. Wi-Fi je dostupné zdarma. Venkovský dům má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a vlastní koupelnu se sprchou. K vybavení patří mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač, kávovar a rychlovarná konvice. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat cyklistice. Ubytování je vzdálené 45 km od muzea Numantino a autobusového nádraží Soria. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 81 km.

Hotel la Fundacion
Hotel la Fundacion

8,3 / 10 (39 hodnocení)

Hotel la Fundacion se nachází v Bretúnu a nabízí zahradu, terasu, restauraci a bar. Tento 4hvězdičkový hotel nabízí sdílenou kuchyň, pokojovou službu a bezplatné Wi-Fi. Hotel je nekuřácký a stojí 46 km od náměstí Mayor Soria Plaza. Každé ráno se v hotelu podává kontinentální snídaně. Hotel la Fundacion stojí 49 km od muzea Numantino a 50 km od autobusového nádraží Soria. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 82 km.

Casa Rural T-Rex
Casa Rural T-Rex

6,8 / 10 (4 hodnocení)

Casa Rural T-Rex se nachází v Bretúnu, 47 km od náměstí Mayor Soria Plaza a 49 km od muzea Numantino. Nabízí terasu a výhled do zahrady. Chata má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je zahrada a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Casa Rural T-Rex stojí 50 km od autobusového nádraží Soria. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 82 km.