Ubytování ve městě Breda

Město Breda se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Breda nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Breda

Stunning Home In Riells I Viabrea With Wifi, Outdoor Swimming Pool And Swimming Pool
Stunning Home In Riells I Viabrea With Wifi, Outdoor Swimming Pool And Swimming Pool

7,8 / 10 (6 hodnocení)

Úchvatný domov In Riells I Viabrea S Wi-Fi, Outdoor Swimming Pool And Swimming Pool nabízí ubytování v Bredě, 47 km od vlakového nádraží Girona a 29 km od parku Gnomo. Tento 3hvězdičkový prázdninový dům je vzdálený 35 km od aquaparku Water World. Prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a vanou. Tento 3hvězdičkový prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Na letiště Girona-Costa Brava je to 40 km.

Amazing Home In Breda With Outdoor Swimming Pool, Wifi And 3 Bedrooms
Amazing Home In Breda With Outdoor Swimming Pool, Wifi And 3 Bedrooms

Amazing Home In Breda With Outdoor Swimming Pool And 3 Bedrooms se nachází ve městě Breda, 48 km od vlakového nádraží Girona, 30 km od parku Gnomo a 31 km od golfového hřiště Lloret Pitch a Putt. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Prázdninový dům je vzdálený 31 km od zahrad Santa Clotilde a 45 km od katedrály Vic. Na letiště Girona-Costa Brava je to 41 km. V Breda s venkovním bazénem, bazénem a 3 ložnicemi.