Ubytování ve městě Braojos de la Sierra

Město Braojos de la Sierra se nachází v regionu Madrid ve státě Španělsko. Celkově ve městě Braojos de la Sierra nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Braojos de la Sierra

Via Fera, con vistas a la naturaleza
Via Fera, con vistas a la naturaleza

10 / 10 (1 hodnocení)

Via Fera, con vistas a la naturaleza se nachází v Braojos de la Sierra. Výhled směřuje na řeku a do zahrady. Prázdninový dům má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na místě je zahrada a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 71 km.

La Erilla
La Erilla

9,3 / 10 (70 hodnocení)

V ubytování La Erilla máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Erilla se nachází v Braojos de la Sierra, 22 km od Montejo de la Sierra, a nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má terasu, posezení, satelitní TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s mikrovlnnou troubou a lednicí a vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou a fénem. K dispozici je také sporák, toustovač a kávovar. La Erilla nabízí také gril. Na místě si můžete zahrát tenis a v okolí se věnovat pěší turistice nebo rybaření. La Erilla stojí 49 km od obce Pedraza-Segovia a 39 km od obce Rascafría. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 77 km.

Las Encarnas
Las Encarnas

9,2 / 10 (138 hodnocení)

Las Encarnas se nachází asi 50 km od kláštera Santa Maria de El Paular a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na město. Nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán má DVD přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a mikrovlnnou troubou, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 1 ložnici a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každé ráno se podává kontinentální a italská snídaně. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 70 km.

Estrella rural casa rural en la Sierra de Madrid
Estrella rural casa rural en la Sierra de Madrid

8,9 / 10 (103 hodnocení)

Estrella rural casa rural en la Sierra de Madrid se nachází v Braojos de la Sierra a nabízí ubytování s výhledem na město a tenisový kurt. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Ubytování má TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma a kuchyňský kout s lednicí, mikrovlnnou troubou a toustovačem. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice. Na místě si lze půjčit jízdní kola. Estrella rural casa rural stojí 50 km od kláštera Santa Maria de El Paular. en la Sierra de Madrid. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 70 km.

El Bulín de Braojos - Casa Marta
El Bulín de Braojos - Casa Marta

8,9 / 10 (33 hodnocení)

El Bulín de Braojos - Casa Marta se nachází v Braojos de la Sierra, asi 50 km od kláštera Santa Maria de El Paular, a nabízí výhled do zahrady. Nabízí zahradu, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Vila má terasu, výhled na město, 4 ložnice, obývací pokoj, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 4 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 70 km.

El Bulín de Braojos - 3 Casas
El Bulín de Braojos - 3 Casas

8 / 10 (171 hodnocení)

V ubytování El Bulín de Braojos - 3 Casas máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Nachází se v Braojos de la Sierra, El Bulín de Braojos - 3 Casas se nachází 50 km od kláštera Santa Maria de El Paular a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu s bidetem, sprchou a toaletními potřebami zdarma a kuchyň s lednicí, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. K vybavení patří varná deska, toustovač a kávovar. V okolí se lze věnovat pěší turistice a cyklistice a na místě si lze půjčit jízdní kola. El Bulín de Braojos - 3 Casas leží 70 km od letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas.