Ubytování ve městě Bóveda

Město Bóveda se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Bóveda nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Bóveda

Herranetxe
Herranetxe

9,1 / 10 (33 hodnocení)

Herranetxe se nachází v městečku Bóveda a nabízí pokoje s bezplatným Wi-Fi a sdílený lounge s TV a stolními hrami. Všechny pokoje mají topení a bezplatné Wi-Fi. Najdete v nich TV a vlastní koupelnu se sprchou. Za příplatek je k dispozici sdílená kuchyň s mikrovlnnou troubou, lednicí a myčkou nádobí. K dispozici jsou také konferenční prostory a neplacené soukromé parkoviště. V okolí se lze věnovat pěší turistice a cyklistice. GR-1 Turistická stezka vede přes město Bóveda a přírodní rezervace Valderejo je vzdálená 7,3 km.

Neithea
Neithea

8,5 / 10 (28 hodnocení)

Neithea se nachází v Bóvedě, 45 km od Bilbaa. Město Vitoria-Gasteiz je 44 km daleko. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Apartmány jsou vybavené TV. Casa Rural Neithea poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Nechybí ani ručníky. Neithea má také terasu. Ubytování se nachází ve venkovské oblasti, kde klid a outdoorové aktivity, jako je pěší turistika, jsou nejdůležitější aktivity, které si můžete užít, stejně jako pozorování zvířat nebo dozvědět se o historii oblasti prostřednictvím jeho archeologických pozůstatků a budov převládají. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně jízdy na koni a cyklistiky. Neithea stojí 47 km od města Haro. Na letiště Bilbao je to 50 km.