Ubytování ve městě Borrassá

Město Borrassá se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Borrassá nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Borrassá

Finca Clos
Finca Clos

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Finca Clos se nachází v Borrassá, 6,6 km od Dalího muzea a 18 km od golfového hřiště Peralada. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a grilem. Apartmán má balkon a výhled do zahrady. Vila má 5 ložnic, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Vila stojí 39 km od vlakového nádraží Girona a 43 km od mořské rezervace Medes Islands. Na letiště Girona-Costa Brava je to 51 km.

Casa TAPIOLAS
Casa TAPIOLAS

9,2 / 10 (27 hodnocení)

V ubytování Casa TAPIOLAS máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa TAPIOLAS se nachází v obci Borrassá v Katalánsku a nabízí balkon. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, sdílenou kuchyň a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. K dispozici je také gril. Po dni stráveném pěší turistikou nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Casa TAPIOLAS stojí 6,7 km od Dalího muzea a 18 km od golfového hřiště Peralada. Na letiště Girona-Costa Brava je to 51 km.

Empordà Country House
Empordà Country House

Empordà Country House se nachází v Borrassá, 6,7 km od Dalího muzea, 18 km od golfového hřiště Peralada a 40 km od vlakového nádraží Girona. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má přímý přístup na terasu s výhledem do zahrady, 1 ložnici a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Prázdninový dům stojí 43 km od mořské rezervace Medes Islands a 6,1 km od vlakového nádraží Figueres Vilafant. Na letiště Girona-Costa Brava je to 51 km.

El paller
El paller

7 / 10 (3 hodnocení)

El paller se nachází v Borrassá, 6,8 km od Dalího muzea a 18 km od golfového hřiště Peralada. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tato vila se nachází 6,2 km od vlakového nádraží Figueres Vilafant a 26 km od města Ciutadella Roses. Vila má 5 ložnic, satelitní TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 40 km od vlakového nádraží Girona a 43 km od mořské rezervace Medes Islands. Letiště Girona-Costa Brava je vzdálené 51 km.