Ubytování ve městě Borox

Město Borox se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Borox nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Borox

SILBO RURAL
SILBO RURAL

8 / 10 (4 hodnocení)

V ubytování SILBO RURAL máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. SILBO RURAL se nachází v Boroxu, 38 km od parku Parque Warner Madrid. Nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi, pokojovou službu a nepřetržitě otevřenou recepci. Ubytování má balkon a výhled na město. Tento prázdninový dům má 5 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 6 koupelen se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je terasa a gril. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Puerta de Toledo a vlakové nádraží Atocha jsou vzdálené 48 km. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 61 km.

Hotel Alda Borox
Hotel Alda Borox

7,1 / 10 (224 hodnocení)

Jednohvězdičkový Hotel Alda Borox se nachází v Boroxu, 36 km od parku Parque Warner Madrid a 47 km od vlakového nádraží Atocha. Tento 1hvězdičkový hotel nabízí pokojovou službu, služby concierge a bezplatné Wi-Fi. Na místě je soukromé parkoviště. Klimatizované pokoje mají posezení, kabelovou TV s plochou obrazovkou, bezpečnostní schránku a vlastní koupelnu se sprchou. Standardem je také lednice. Hotel Alda Borox stojí 47 km od muzea Reina Sofia a 48 km od Puerta de Toledo. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 56 km.