Ubytování ve městě Bonares

Město Bonares se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Bonares nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Bonares

Apartamento Las Palomas
Apartamento Las Palomas

8,5 / 10 (41 hodnocení)

Apartamento Las Palomas se nachází v Bonares, 48 km od golfového hřiště Nuevo Portil a 41 km od Muelle de las Carabelas. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu se sprchou a bezplatnými toaletními potřebami a kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a toustovačem. Některé apartmány mají terasu a/nebo balkon s výhledem do zahrady. Apartmán je vzdálený 41 km od kláštera La Rabida a 25 km od muzea Juana Ramóna Jiméneze. Na sevillské letiště je to 76 km.

Casa rural sonia
Casa rural sonia

4 / 10 (3 hodnocení)

Casa rural sonia se nachází v Bonares, 47 km od golfového hřiště Nuevo Portil a 40 km od Muelle de las Carabelas. Nabízí restauraci. Některé apartmány mají kuchyň s lednicí, varnou deskou a toustovačem. Prázdninový dům stojí 40 km od kláštera La Rabida a 25 km od muzea Juana Ramóna Jiméneze. Casa rural sonia stojí 75 km od sevillského letiště.

Casa rural aurora
Casa rural aurora

Casa rural aurora se nachází v Bonares, 47 km od golfového hřiště Nuevo Portil, 40 km od Muelle de las Carabelas a 41 km od kláštera La Rabida. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán se nachází 25 km od muzea Juana Ramóna Jiméneze a 30 km od města Iglesia de San Pedro. Apartmán má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň se sporákem, myčkou nádobí, pračkou, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán stojí 30 km od katedrály Huelva a 31 km od Casa Colón. Na sevillské letiště je to 75 km.