Ubytování ve městě Bitem

Město Bitem se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Bitem nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Bitem

VILLA PROVIDENCIA
VILLA PROVIDENCIA

9,3 / 10 (42 hodnocení)

VILLA PROVIDENCIA se nachází asi 9,4 km od katedrály Tortosa a nabízí výhled na hory, sezónní venkovní bazén a terasu. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Reus je to 87 km.

Can Quetzal turisme rural a Tortosa, Terres de l Ebre
Can Quetzal turisme rural a Tortosa, Terres de l Ebre

8,5 / 10 (35 hodnocení)

Can Quetzal turisme rural a Tortosa, Terres de l Ebre se nachází v obci Bitem v Katalánsku a nabízí balkon. 49 km od Vinarósu. Prázdninový dům má 2 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Každý pokoj má radiátor a výkonný ventilátor. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří francouzsky, katalánsky a španělsky. Prázdninový dům má terasu. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, windsurfingu a potápění. Na místě je k dispozici aquapark. Can Quetzal turisme rural a leží 31 km od Sant Carles de la Ràpita a 40 km od L'Ametlla de Mar. Na letiště Reus je to 62 km.