Ubytování ve městě Biosca

Město Biosca se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Biosca nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Biosca

Cal Xamora
Cal Xamora

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Cal Xamora se nachází v Biosca, 27 km od golfového hřiště Ribera Salada, 44 km od kulturního parku Cardona Salt Mountain a 44 km od muzea Igualada Muleteer. Nabízí venkovní bazén, zahradu a terasu. K dispozici je také soukromý bazén. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 5 samostatných ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň a 4 koupelny. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Prázdninový dům stojí 45 km od muzea kože Igualada a 50 km od kláštera Valbona de les Monges. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 77 km.

Masia Manonelles
Masia Manonelles

8,2 / 10 (5 hodnocení)

Masia Manonelles stojí na vrcholu kopce a nabízí výhled na katalánskou krajinu, rozlehlou zahradu s houpacími sítěmi a grilem. Centrum Biosca je vzdálené 4 km. Tento zrekonstruovaný statek je součástí ekologického zemědělského komplexu a nabízí možnost nákupu bio hovězího masa během vašeho pobytu. Dům má klimatizaci, topení a posezení s TV a DVD přehrávačem. V kuchyni je rustikální krb, pračka, myčka a sporák. K dispozici jsou 3 třílůžkové ložnice, 1 ložnice s manželskou postelí a 2 koupelny s vanou nebo sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Golfový klub Bon Àrea je vzdálený 7 km a k jezeru Pantà de Rialb dojedete autem za 32 minut.